ČUO SAM VRISAK OD KOG SE LEDI KRV: Penzioner koji je TUŽIO Gvinet Paltrou izneo SVOJU STRANU PRIČE na sudu! JEZIVI DETALJI
Foto: Deseret News/POOL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

SUĐENJE JE U TOKU

ČUO SAM VRISAK OD KOG SE LEDI KRV: Penzioner koji je TUŽIO Gvinet Paltrou izneo SVOJU STRANU PRIČE na sudu! JEZIVI DETALJI

Pop kultura -

U nastavku suđenja zbog skijaške nesreće, Teri Sanderson, koji je tužio glumicu Gvinet Paltrou, ispričao je na sudu u Juti kako je čuo "vrisak od kog se ledi krv" malo pre sudara.

Kako piše BBC, 76-godišnji penzioner tvrdio je kako mu je sve zvučalo kao da je neko van kontrole, te da ga nikada niko nije tako jako udario na skijanju. Zbog posledica povreda koje je, kako tvrdi, zadobio, od slavne holivudske glumice traži odštetu od 300 hiljada američkih dolara. Paltrou (50) je negirala odgovornost i podnela je protivtužbu "tešku" jedan dolar i traži nadoknadu pravnih troškova.

Teri Sanderson
foto: Rick Bowmer, Pool / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Delovalo je kao da je neko izgubio kontrolu i da će udariti u drvo i umreti", rekao je Sanderson na sudu, dodavši da je u nesreći zadobio teške fizičke, mentalne i emocionalne povrede. Rekao je da su ti zdravstveni problemi promenili njegov odnos s decom, kao i da su doprineli njegovom razlazu s partnerkom i gubitku prijatelja.

Opisujući posledice, Sanderson je svedočio kako se seća da je čuo vrlo ljutit muški glas koji ga je optuživao da je kriv za sudar, a kasnije je rečeno da je to bio instruktor skijanja iz Dir Velija, Erik Kristijansen.

Rekao je da je čovek bio uporan u svojim tvrdnjama da je on "loša osoba" u celoj toj situaciji i da je pokušao da ga maltretira.

Gvinet Paltrou
foto: AP/SplashNews / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U svom svedočenju, Kristijansen je uzvratio da je smešno tvrditi da je bio neprijateljski nastrojen prema Sandersonu, s obzirom na to da instruktore koji se sukobljavaju s gostima ne zadržavaju u angažmanu na skijalištu.

Tvrdio je i da Paltrou nije nesmotrena ili opasna skijašica i da je vešta. Kristijansen, koji je tog dana podučavao Mosesa, glumičinog sina, izneo je kako ni ona, ali ni Sanderson, nakon incidenta nisu tražili pomoć skijaške patrole. Kazao je da bi "sve bilo drugačije" da je iko zatražio pomoć jer, kada su ljudi povređeni, mora se pozvati skijaška patrola koja će uzeti izjave i proceniti težinu povreda. Negirao je takođe da je bilo zataškavanja kako bi se zaštitila poznata glumica.

Gvinet Paltrou
foto: Anna Pocaro / London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Krajem prošle nedelje svedočila je Sandersonova ćerka, koja je ispričala kako je njen otac i ranije bio vrlo teška osoba, otuđena od porodice, a Paltrou je tvrdila da je na nju naleteo s leđa, obuhvativši je oko struka teško dišući, što ju je sasvim izbezumilo.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

03:45

EVU RAS ŠIKANIRALI! Glumica otkrila kako su je na premijeri filma diskreditovali: BILA SAM POTPUNO SLOMLJENA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track