ČARLS I KAMILA KRŠE JOŠ JEDNU ELIZABETINU TRADICIJU? Ovo je kraljici bilo SVETO, naslednici rešili da PREKINU, a OVO je razlog
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

NOVE PROMENE

ČARLS I KAMILA KRŠE JOŠ JEDNU ELIZABETINU TRADICIJU? Ovo je kraljici bilo SVETO, naslednici rešili da PREKINU, a OVO je razlog

Pop kultura -

Kralj Čarls III (74) i njegova supruga Kamila (75) još uvek se nisu oglasili oko proslave Uskrsa, a nagađa se kako bi tradicija pokojne kraljice Elizabete II mogla biti prekinuta.

Po kraljičinom običaju, Uskrs se slavio u dvorcu Vindsor, gde je ona dočekivala celu porodicu koju je potom na sam Uskrs predvodila na misnom slavlju u kapelici Svetog Džordža.

Kraljica Elizabeta
foto: Shutterstock

Ipak, Čarls i Kamila Uskrs slave u Birkholu, što znači da bi ovogodišnje slavlje moglo da se održi u Škotskoj, a misno slavlje moglo bi da se sluša u crkvi Crathie Kirk, nedaleko od dvorca Balmoral.

U Balmoralu je Elizabeta II obično provodila letnje praznike, dok je Božić slavila u Sandringamu. Poslednjih godina svoje vreme je provodila u Vindsoru.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

KRALJ ČARLS DAO 600.000 FUNTI ZA OBNOVU HILANDARA! Stručnjaci: Nova šansa za saradnju sa Britanijom ČARLSA TREBA ZVATI U SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track