BIVŠI MUŽ SLAVNE MANEKENKE OPTUŽEN ZA POLNO UZNEMIRAVANJE: Javile se ŽRTVE! Tvrde da ih je ZLOSTAVLJAO kad su bile MALOLETNE
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

OPISALE DETALJE

BIVŠI MUŽ SLAVNE MANEKENKE OPTUŽEN ZA POLNO UZNEMIRAVANJE: Javile se ŽRTVE! Tvrde da ih je ZLOSTAVLJAO kad su bile MALOLETNE

Pop kultura -

Filmski producent Sebastijan Ber Meklard, bivši suprug Emili Ratajkovski, optužen je za nedolično seksualno ponašanje od strane više žena, saznaje Variety. Početkom 2016. producent se javio 17-godišnjoj devojci na Instagramu i ponudio joj malu ulogu u filmu "Good Time".

Devojka je došla na set i pripremala se za snimanje, iako još nije znala kakvu tačno scenu će snimati. Gola je stajala ispred ekipe od desetak muških glumaca i članova ekipe, uključujući Džoša i Benija Sefdaja. Umesto da glumi u sceni s Robertom Patinsonom, snimala je scenu s glumcem koji je neposredno pre izašao iz zatvora.

17-godišnjakinja opisala iskustvo sa seta

Prema izjavi devojke, koja sada ima 24 godine, "bila je zapanjena i osećala se prestravljeno". "Sve se pogoršalo kada mi je taj glumac na uho šapnuo 'da li bi mogao da ga stavi' dok su kamere bile uključene. Rekla sam 'ne'", ispričala je. Izjavu je dala tokom pravnog spora koji uključuje Sebastijana.

Variety je takođe razgovarao s više od desetak izvora upoznatih s ponašanjem Ber Meklarda, uključujući dvojicu koji su bili u sobi kada je 17-godišnja devojka snimila pomenutu scenu. Ta scena na kraju nije bila u konačnoj verziji filma. Tada 17-godišnja devojka je, nakon snimanja, imala seks sa Sebastijanom, te su sporazumno nastavili da se viđaju iduće dve godine.

Polni odnos bez pristanka

Još dve žene su ga optužile za nedolično ponašanje, te ga opisuju kao "predatora koji je često lovio mlade žene na setu". Izjave devojaka uključuju i njegovo ponašanje na setu filma "Uncut Gems". Žena, koja je tada imala 18 godina, kaže da je upoznala Bera Meklarda tokom produkcije.

On joj je slao poruke i obećavao joj veliku karijeru u filmskoj industriji. Opisala je i incident koji se dogodio u stanu koji je Sebastijan delio s Ratajkovski. "Sebastijan i ja smo počeli da se ljubimo. Stvari su eskalirale i onda je, ne tražeći moj pristanak, stavio penis u mene bez korišćenja kondoma", rekla je devojka.

Dopisivao se s 15-godišnjakinjom

Ista devojka rekla je da ju je Sebastijan nazivao pogrdnim imenima, između ostalog joj je govorio da je "retardirana", ali se opravdavao da je to sve šala. Prema njenom iskazu, producent je počeo da je prati preko aplikacije na telefonu. Kaže da je svedočila i kako Sebastijan šalje poruke na Instagramu 15-godišnjoj devojci koja nije bila deo produkcije, ali je posetila set.

"Sebastijan je izgledao zadovoljno i nasmejao se na moj komentar u vezi s dopisivanjem s 15-godišnjakinjom. Nije negirao", rekla je. Više izvora reklo je za Variety da je njegov kontakt s 15-godišnjakinjom, kao i romantična veza s još jednom mladom ženom na setu "Uncut Gems", dovela do toga da su braća Sefdaj otpustili Sebastijana.

Treća žena, koja je radila kao asistentkinja na nekoliko filmova, dala je izjavu koja se ne odnosi na nedolično seksualno ponašanje Sebastijana na setu, ali tvrdi da se ponašao uznemirujuće. Ratajkovski je odbila da komentariše optužbe na račun svog bivšeg supruga, ali njeni prijatelji kažu da nije iznenađena.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja