MAJKL DAGLAS JE ZARADIO 14 MILIONA NA NISKIM STRASTIMA, A ZNATE LI ŠTA SU MENI DALI? Šeron Stoun otkrila kako je PONIŽAVANA
Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

FILM KOJI JU JE VINUO U ZVEZDE

MAJKL DAGLAS JE ZARADIO 14 MILIONA NA NISKIM STRASTIMA, A ZNATE LI ŠTA SU MENI DALI? Šeron Stoun otkrila kako je PONIŽAVANA

Pop kultura -

Nakon što je u govoru za Ženski fond za istraživanje raka izjavila da je verovatno izgubila pola svog novca zbog kolapsa banke Silicon Valley Bank, Šeron Stoun je takođe otkrila i da je gubitnica što se tiče "Niskih strasti", filma koji ju je 1992. vinuo u holivudske visine.

Naime, Stoun je na 43. godišnjoj dodeli nagrada Muse u Njujorku za žene u filmu i televiziji, izjavila kako je zaradila samo 500 hiljada američkih dolara za seks triler reditelja Pola Verhovena. Samo, jer upoređivala se s kolegom Majklom Daglasom koji je poput nje imao glavnu ulogu u tom hitu.

Šeron Stoun
foto: Profimeida

"Majkl Daglas zaradio je 14 miliona dolara. Ja sam bila nova, a on je bio vrlo velika zvezda", rekla je u utorak okupljenim zvanicima, uglavnom ženama iz sveta filma i televizije.

Stoun je takođe objasnila kako se suočila s omalovažavanjem glavnog producenta na tom projektu, koji ju je pogrešno oslovljavao, Karen, tokom celog snimanja filma.

"Čak i na guvernerovom balu nakon dodele Oskara i dalje me zvao ‘Karen‘! I to sam poniženje nosila jako duboko u sebi", rekla je.

Majkl Daglas
foto: Profimedia

Kako piše Page Six, Stoun je dobila priznanje na tom događaju s još osam žena, uključujući zvezdu "The Piano Lesson" Danijel Bruks, predsednicu Akademije filmskih umetnosti i nauka Dženet Jang, zvezdu "Slumdog Millionairea" Frajdu Pinto i Sandru Li.

Li je izašla na scenu i odala Stoun zahvalnost jer joj je dala "neke od najboljih saveta u životu" kada je sela pored nje u avionu pre nego što je postala poznata kao TV voditeljka i aktivistkinja.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

Rekla je da joj je Stoun tada savetovala: "Pobrinite se da vaša kosa nikad ne bude savršena." I kako govori Li, od tada nije imala savršenu frizuru.

"Da, Sandra i ja smo sedele zajedno u avionu i rekla sam joj da daje više nego što uzima. I bilo je tako, zbog čega sam jako ponosna", nadovezala se nakon nje Stoun. Slavna glumica takođe je okupljenima otkrila svoj nedavni razgovor s koleginicom i prijateljicom Sarom Polson na oskarovskoj zabavi Vanity Faira.

"Pitala me zašto su svi tako ljuti na mene. Mislim da svi dobro znate zašto su svi tako ljuti na mene", izjavila je holivudska buntovnica koja nikada nije robovala normama koje je nametala filmska industrija, što je izazvalo smeh među okupljenima.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track