BRAK BRITNI SPIRS JE U KRIZI? Pevačica pobegla NA HAVAJE, a zbog DETALJA na njenom mužu svi misle da im se veza RASPADA
Foto: Printskrin/Instagram

FANOVI PONOVO ZABRINUTI

BRAK BRITNI SPIRS JE U KRIZI? Pevačica pobegla NA HAVAJE, a zbog DETALJA na njenom mužu svi misle da im se veza RASPADA

Pop kultura -

Pevačica Britni Spirs viđena je kako izlazi iz automobila pre nego što se ukrcala u privatni avion u Los Anđelesu, ali ono što je mnogima zapelo za oko bilo je to što nije imala venčani prsten na ruci.

Trenutno se sa svojim dugogodišnjim menadžerom Kejdom Hadsonom odmara na Havajima, čime se pohvalila na društvenim mrežama.

Britni i Sem Asgari venčali su se u junu 2022. nakon pet godina veze. Samo nekoliko dana nakon što je pevačica otputovala na Havaje, Asgari je takođe viđen bez prstena u blizini njihove kuće.

Mnogi sada sumnjaju da je pobegla iz Los Anđelesa zbog nagađanja da se par suočava s problemima.

Ono što je najviše zabrinulo obožavatelje bila je njena objava koju je podelila putem Instagrama početkom marta.

"Meksiko, pre nego što sam se udala, bila sam tako srećna tamo", napisala je Britni uz video nje i supruga kako se zabavljaju na plaži.

"Znači, sada nisi srećna", komentarisala je jedna korisnica Instagrama.

Na venčanje para došlo je mnogo slavnih osoba s A liste, poput Madone, Paris Hilton i Dru Barimor. Njeni roditelji, Džejmi i Lin Spirs navodno nisu bili pozvani.

Pevačica je prethodno bila u braku s plesačem Kevinom Federlajnom od 2004. do 2007, s kojim ima sinove Džejdena (16) i Šona Prestona (17). Britni je već nekoliko godina u zategnutom odnosu s decom. Za Džejsona Aleksandera bila je udata vrlo kratko 2004. godine.

Obožavatelji su već nekoliko meseci zabrinuti za nju, te sumnjaju da nije psihički stabilna, a pogotovo nakon što je imala “manični slom” dok je večerala u jednom restoranu s Asgarijem.

TMZ je tada tvrdio da je Britni, koja pati od bipolarnog poremećaja, doživela slom kada je shvatila da je određeni gosti restorana snimaju. Asgari je tada izleteo iz restorana nakon što je ona počela da viče na ljude i govori besmislice, skrivajući lice iza jelovnika. Ubrzo nakon toga, njeni fanovi izveli su intervenciju zbog straha da bi Britni mogla da umre. Međutim, ona je to putem Instagrama sve demantovala.

Britni Spirs
foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Ove nedelje je u vestima pisalo da sam skoro umrla i da imam menadžera i doktore! Nemam menadžerski tim, niti ću ikada više u životu imati! Nemam doktore! Uzimam prozak za depresiju i to je sve. Ja sam vrlo dosadna osoba", podelila je tada sa svojim pratiocima.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:12

BRITNI SPIRS REKLA DA! Pop zvezdu verio 12 godina mlađi dečko posle DRAME kroz koju je prošla! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track