U ŠERPI JE ČEP, A USKORO ĆE BITI I DLAKA: Bekamovog sina RAZAPINJU zbog novog KULINARSKOG PODUHVATA! Ovog puta je imao ODGOVOR
Foto: Profimedia

PROZIVAJU GA

U ŠERPI JE ČEP, A USKORO ĆE BITI I DLAKA: Bekamovog sina RAZAPINJU zbog novog KULINARSKOG PODUHVATA! Ovog puta je imao ODGOVOR

Pop kultura -

Bruklin Bekam je samoprozvani kuvar koji često voli da deli svoje recepte na društvenim mrežama, ali gotovo na svaki snimak njegovi pratioci imaju pomalo zlobne komentare zbog različitih detalja.

Najstariji sin Dejvida Bekama tako ponovo dobija šale na svoj račun nakon poslednjeg snimka u kojem kuva jelo s crvenim vinom.

Ne bi tu bilo ništa sporno da pratioci u loncu u kom se kuva povrće nisu videli čep od flaše vina koji je Bruklin bez problema mešao s namirnicama, a obmotanog oko sebe, Bruklin je držao i svog kućnog ljubimca, malog psa Pinata.

''Tatina briga danas'', napisao je u opisu fotografija, a u komentarima su krenule raznorazne opaske.

''U tvom loncu je čep, a čini se da će mu se pridružiti i pseća dlaka'', napisao je jedan pratilac.

Drugi je dodao: ''Čep je tajni sastojak'' dok je treći samo upitao: ''Zašto si bacio čep od vina u lonac?''

Nikola Pelc, Bruklin Bekam
foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Neki pratioci su se zabrinuli za psa upozorivši Bekama da bi vrela tečnost mogla da isprska njegovu glavu, a drugi jednostavno nisu mogli da veruju šta će još doživeti od ovog 24-godišnjaka.

Bruklin je kasnije na svojim Instagram pričama objasnio da dodavanje čepa nije bila greška s njegove strane.

Bruklin Bekam
foto: Printscreen Instagram

Podelio je objašnjenje: ''Većina istraživanja je pokazala da dodatak vinskih čepova dodatih tokom kuvanja čini jelo mekšim.''

Na pitanje obožavatelja: ''Da li si ti kuvar?'', Bruklin je odgovorio: ''Ne, ali hrana je moja strast.''

Bruklin je nedavno pokazao i novu tetovažu koju je posvetio supruzi Nikoli Pelc Bekam, a time je takođe izazvao brojne reakcije javnosti.

Bruklin Bekam, Nikola Pelc
foto: MIKE GOULDING / UPI / Profimedia

"Čoveče, tip ima milione na računu, a tetovaža mu izgleda kao da ju je radio u nekoj kamp-kućici", "Mami Viktoriji se sigurno svideo crtež", "Malo je neuredna tetovaža", "Tog tatu umetnika treba zatvoriti", "Ostao bez teksta kada sam ovo video", "Tip ima valjda 70 tetovaža posvećenih ženi", "Upravo sam videla Bekamovu tetovažu, je li on normalan", samo su neki od komentara na Tviteru u kojima su prozivali mladog Bekama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

Humanitarno kuvanje sa poznatim ličnostima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track