ANĐELINA DŽOLI OTKRILA SA KIM JE SNIMILA NAJVRELIJU SCENU: Šokiraćete se kada čujete KO je u pitanju, a NIJE REČ o Bredu Pitu!
Foto: Printscreen

nikada ne biste pogodili

ANĐELINA DŽOLI OTKRILA SA KIM JE SNIMILA NAJVRELIJU SCENU: Šokiraćete se kada čujete KO je u pitanju, a NIJE REČ o Bredu Pitu!

Pop kultura -

Slavna glumica i najlepša žena sveta, Anđelina Džoli, otkrila je koja joj je bila najdraža intimna scena u filmskoj karijeri, a nije reč o Bredu Pitu.

Anđelina Džoli, Bred Pit
foto: Profimedia

Pre nekoliko meseci njen bivši suprug Bred Pit otkrio je svoje mišljenje, ali mnogi su se razočarali kada su saznali da se ne radi o Anđelini. Istu stvar napravila je i Anđelina te otkrila da je najviše uživala u snimanju intimnih scena sa Denzelom Vošingtonom.

Denzel Vošington
foto: Rojters

Ovu scenu snimali su za film ''Sakupljač kostiju'', a glumica je izjavila da je "uživala zavodeći Denzelov lik oslanjanjući se na svoj um, a ne na lepotu". Ono što je iznenađujuće jeste to što u toj sceni do fizičkog kontakta nije ni došlo.

"Ono što je fascinantno jesu putovanja koja su naši likovi preuzeli i dubok odnos koji se postepeno razvija među njima. Najbolji seks koji sam ikada imala bio je u ovom filmu. Bilo je sjajno zavesti nekoga svojim umom", izjavila je Anđelina.

Mnogi su se ponadali da će Džoli reći neku od scena iz filma ''Gospodin i gospođa Smit'' koji je snimala sa Bredom, a koji vrvi od strasti i napetosti među supružnicima, ali javnost je očigledna bila za to uskraćena.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track