STEFAN KAPIČIĆ ČEKA DRUGO DETE: Zvezda serije "Južni vetar" po drugi put postaje otac, sa lepom Ivanom već ima sina (FOTO)
Stefan Kapičić i Ivana Horvat, Foto: Profimedia

STIŽU RODE

STEFAN KAPIČIĆ ČEKA DRUGO DETE: Zvezda serije "Južni vetar" po drugi put postaje otac, sa lepom Ivanom već ima sina (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Stefan Kapičić (44) i njegova supruga Ivana Horvat takođe glumica, dobiće još jednog člana porodice.

"Ivana je ponovo u blagoslovenom stanju, ali još uvek se ne zna da li će dobiti sina ili ćerku. Glumica se dobro oseća i trudnoća prolazi u najboljem redu", kaže izvor blizak glumačkom paru.

Podsetimo, Stefan i Ivana su zajedno već deset godina, ljubav su krunisali brakom 2017. godine, i tri godine kasnije su dobili prvo dete, sina Ivana. Sada će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana, kojeg brat željno iščekuje.

Bračnom paru je glavna baza u Los Anđelesu, gde Stefan gradi karijeru u holivudskim projektima. Gledali smo ga u filmu “Deadpool”, "Deadpool" i "Deadpool 2", seriji “Better Call Saul”, a na leto ćemo imati priliku da ga vidimo i u filmu “The Last Voyage of Demeter”, u produkciji Stivena Spilberga, gde tumači jednu od glavnih uloga. Pored Amerike, borave i u Zagrebu, i u Beogradu, gde je Stefan prošle godine snimao “Južni vetar: Na granici”.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:05

TRUDNA NINA JANKOVIĆ NAPRAVILA BAJKU U SVOM DOMU: Glumica sve ukrasila u novogodišnjem stilu i oduševila pratioce! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track