MANEKENKA PRIZNALA DA JE SMUVALA BIVŠEG SVOJE PRIJATELJICE? Njihov strastveni snimak obišao svet, a novom izjavom zagolicala maštu
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

SVI PRIČAJU O NJIMA

MANEKENKA PRIZNALA DA JE SMUVALA BIVŠEG SVOJE PRIJATELJICE? Njihov strastveni snimak obišao svet, a novom izjavom zagolicala maštu

Pop kultura -

Jedna od najlepših žena sveta, Emili Ratajkovski, u potkastu je priznala da se Hari Stajls i ona viđaju već duže vreme?

Proteklih nedelja jedna od glavnih tema na društvenim mrežama je poljubac pevača Harija Stajlsa i manekenke Emili Ratajkovski na ulicama Tokija.

Prizori su veoma zbunili javnost jer se činilo da su Emili i bivša Harijeva devojka, glumica Olivija Vajld, imale prisan odnos. Naime, nedavno su se družile na zabavi Vanity Faira nakon dodele Oskara, a pre nekoliko meseci su viđene na pevačevom koncertu, gde su stajale jedna pored druge i odlično se zabavljale.

Izvor je za Page Six izjavio da glumica ovo smatra izdajom i da nije najbolje podnela celu situaciju, ali da isto tako ne želi da se meša u novu romansu. Drugi izvor je za US Weekly dodao da pokušava da ne bude ljubomorna, te da želi da nastavi dalje sa životom.

Međutim, dok su mnogi zbunjeni viđenim i pitaju se da li je veza Harija i Emili samo zabava, jedna od najlepših žena sveta govorila je o njemu u jednom potkastu koji je objavljen još početkom marta, dakle dve nedelje pre nego što je svet obišao snimak njihovog poljupca.

"Upravo sam krenula da se viđam s nekim za koga mislim da mi se dopada, to je drugačije. Razmišljala sam: 'On je zaista super'", rekla je Emili, koja je otvoreno priznala da je uvek birala pogrešne muškarce.

"Šta tražim u partneru? Volim ljude koji su samostalni. Mislim, meni je to bitno jer zaista imam ispunjen život. Nadam se da će 'dejtovanje' nekoga ko ima više svog života prevenirati probleme koje sam imala ranije", priznala je.

Hari Stajls
foto: Paolo Cotello/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Također, otkrila je da planira da rodi i drugo dete koje će odgajati sama tako što će zamrznuti svoje jajne ćelije i podariti sinu Silvesteru brata ili sestru kada dođe u kasne tridesete.

Inače, Emili se prošle godine razvela od filmskog producenta Sebastiana Ber Meklarda, s kojim je dobila i sina Silvestera, nakon što je saznala za njegove afere. Od tada se mnogo piše o njenom ljubavnom životu, te su je mediji spajali s brojnim poznatim muškarcima.

Među njima su Bred Pit, Orazio Rispo, Pit Dejvidson, Džek Grir, Erik Andre i na kraju, Hari Stajls.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:25

BILA JE VELIKA ČAST! Bivša manekenka i voditeljka Kurir televizije prošetala pistom u kreacijama Mirjane Marić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track