SLAVNI MILIJARDER U 93. GODINI RASKINUO VERIDBU: Stavio joj prsten od DVA MILIONA, pa se rastali, a bivšu ženu ostavio PREKO MEJLA
Foto: @246Paps / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

DVE NEDELJE NAKON PROSIDBE

SLAVNI MILIJARDER U 93. GODINI RASKINUO VERIDBU: Stavio joj prsten od DVA MILIONA, pa se rastali, a bivšu ženu ostavio PREKO MEJLA

Pop kultura -

Medijski mogul i milijarder Rupert Merdok (92) raskinuo je veridbu s En Lesli Smit (66) samo dve nedelje nakon što je objavio da se sprema da peti put stane pred oltar.

Merdok je u martu zaprosio bivšu zubnu tehničarku prstenom s dijamantom od 11 karata u vrednosti od oko 2 miliona funti, a prilikom objave veridbe sa sigurnošću je izjavio kako će mu ovo biti poslednji brak.

Par je planirao da se venča na leto, ali sada su iznenada doneli zajedničku odluku o prekidu veridbe.

Rupert Merdok
foto: SNK, T.Atwell@246Paps / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Pričali su i složili su se kako je za oboje bolje da se razdvoje", ispričao je za Daily Mail prijatelj para koji je otkrio i kako Smit nije mogla da se nosi s medijskom pažnjom. "On je svestan da će zauvek biti pod lupom javnosti i da ne može ništa da preduzme kako bi to promenio", dodao je.

Drugi izvor otkrio je i kako medijski mogul još gaji osećanja prema bivšoj verenici.

"On joj se divi, poštuje je i misli da je sjajna žena. Sviđa mu se što je tako smirena i jaka, a i to što deli njegova verska uverenja", kazao je.

Rupert Merdok
foto: CHRISBRANDIS.COM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Merdok i Smit upoznali su se prošlog septembra u njegovom vinogradu Moraga u Bel Airu u Kaliforniji kad je ona stigla na jedan događaj koji se tamo održavao.

Smit je svoju vezu s Merdokom opisala kao "dar od Boga" .

"Udovica sam 14 godina. Poput Ruperta, moj muž je bio poslovan čovek. Radio je za lokalne novine, razvijao radio i TV stanice i pomogao u promovisanju Univision", rekla je, te je dodala i kako je čekala pravo vreme da se ponovo veri, a ranije je u braku bila dva puta.

Rupert Merdok, Džeri Hol
foto: Profimedia

Iz ranijih brakova Merdok ima šestoro dece: ćerku Prudens Mekleod s prvom suprugom Patrišom Buker, ćerku Elizabet i sinove Leklana i Džejmsa s drugom suprugom Anom Man i ćerke Grejs i Kloi s trećom suprugom Vendi Deng.

Merdok i njegova četvrta supruga, bivši supermodel Džeri Hol, nisu dobili decu tokom šestogodišnjeg braka, koji su okončali prošle godine, kada ju je medijski mogul putem mejla obavestio o razvodu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:14

Maja slavi raskid sa Pecom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track