OTIŠLA S DEČKOM NA KRUZER, PA SAZNALA DA JE VARA: Odao ga SNIMAK S KAMERE, a kad su se vratili kući, usledila je BRUTALNA OSVETA
Foto: printscreen/TikTok

PRESELO JOJ PUTOVANJE

OTIŠLA S DEČKOM NA KRUZER, PA SAZNALA DA JE VARA: Odao ga SNIMAK S KAMERE, a kad su se vratili kući, usledila je BRUTALNA OSVETA

Žena -

Putovanje kruzerom se za jednu devojku pretvorilo u noćnu moru. Ona je sa dečkom krenula na krstarenje, a onda je razotkrila njegovo pravo lice.

Influenserka i tiktokerka Kejla Garden otkrila je da je za preljubu saznala preko lajv kamere u njihovoj kabini. Ti snimci prikazuju sve delove kruzera kako bi putnici znali šta se dešava na brodu i sa time uskladili svoje aktivnosti.

"Kako uhvatiti preljubnika na kruzeru", rekla je u jednom od snimaka gde je pričala o prevari, pa dodala da joj je (bivši) dečko rekao da ide da nešto pojede jer je gladan, pa je ona ostala sa prijateljicom u kabini.

Dok je gledala snimak sa kamere, videla je svog momka kako traži broj od neke devojke, flertuje sa njom i stavlja ruku na njeno rame.

"Ma ne, to ne može da bude on", posmatrala je u neverici.

@kayla.nicole.g Replying to @user419052944 ♬ original sound - alex

Preljubu je gledala uživo, a onda je ljutito izašla iz kabine. Kada se putovanje završilo, izbacila je svu njegovu odeću iz stana. "Kada se vratiš kući nakon što ga gledaš kako te vara na kruzeru", poručila je sa sledećeg snimka.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

01:24

Kruzer u Kataru na kojem ne postoje pravila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track