ZBOG LJUBAVNICE JE OSTAVIO ŽENU I DETE: Omiljeni zavodnik iz latinoameričkih telenovela imao je BURAN ŽIVOT, a ovako danas izgleda
Foto: Printscreen YouTube

NEOBIČNA ŽIVOTNA PRIČA

ZBOG LJUBAVNICE JE OSTAVIO ŽENU I DETE: Omiljeni zavodnik iz latinoameričkih telenovela imao je BURAN ŽIVOT, a ovako danas izgleda

Pop kultura -

Krajem 90-ih i početkom 2000-ih nije bilo popularne meksičke telenovele u kojoj jednu od glavnih uloga nije igrao kubanski glumac Cezar Evora (63).

Prvo je oduševio publiku u seriji "Divlje srce", a potom i u sapunicama "Zagrli me čvrsto", "Između ljubavi i mržnje", "Maćeha", "Prokleta lepota", "Oluja" i mnogim drugim. Glumio je Estebana San Romana, don Federika Rivera, Octavija Viljareala, a bio je jedan od retkih glumaca iz meksičkih telenovela koji se izdvojio toliko da smo mu zapamtili i pravo ime.

Cezar Evora
foto: Printscreen YouTube

Evora je rođen u Havani 4. novembra 1959. godine i karijeru je započeo na rodnoj Kubi. Odrastao je s majkom i dedom, pošto je njegov otac stalno bio na putovanjima, a čak 20 godina ga je viđao jako retko.

Zanimljivo je da je prvo studirao geofiziku i želeo je da se bavi traganjem za naftom i mineralima, sve dok nije odlučio da se iskuša na jednoj glumačkoj audiciji, budući da je još od detinjstva obožavao da bude pred publikom i hteo je da izbegne služenje vojnog roka. Tada je izabran između 500 kandidata, a uskoro se pojavio u deset filmova na Kubi.

Cezar Evora
foto: El Universal / Zuma Press / Profimedia

Nakon toga se preselio u Meksiko sa samo 42 dolara u novčaniku. Tamo je počeo da glumi u sapunicama, a uskoro je postao jedna od najvećih zvezda u ovoj zemlji zahvaljujući ugovoru s kućom Televisa, te je 1999. dobio meksičko državljanstvo.

Do danas je Evora zabeležio uloge u desetinama telenovela, a Meksiko mu je doneo i ljubav njegovog života. Iako je bio oženjen i imao ćerku Karlu kada je otišao iz Havane, zaljubio se u Vivijan Domingez i započeo vezu s njom.

Zato se vratio na Kubu kako bi se razveo, a potom je otišao nazad u Meksiko i zaprosio Vivijan, s kojom je i danas u braku i imaju odraslu decu. Dobili su sina Rafaela i ćerku Marijanu.

Inače, Cezar nije preterani ljubitelj društvenih mreža, pa fanovi imaju priliku uglavnom da ga gledaju u serijama i na retkim događajima na kojima se pojavljuje u Meksiko Sitiju. Ipak, ponekad njegove kolege objave fotografije s njim.

Svaki put on oduševi dame, čiji je miljenik postao uprkos svojim ulogama negativaca, posebno zbog činjenice da već tri decenije izgleda isto.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:06

Ana Korać nekad brala maline, sad uživa na jahti i nosi luksuzno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track