ONA OSTARILA PREKO NOĆI, A ON CVETA: Glumac ostavio 31 godinu MLAĐU manekenku, a sad joj novim potezom stavlja SO NA RANU! (FOTO)
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

BODE JOJ OČI

ONA OSTARILA PREKO NOĆI, A ON CVETA: Glumac ostavio 31 godinu MLAĐU manekenku, a sad joj novim potezom stavlja SO NA RANU! (FOTO)

Pop kultura -

Strani mediji su prošle nedelje objavili da se francuski glumac Vensan Kasel (56) razvodi od 31 godinu mlađe manekenke Tine Kunaki nakon tri godine braka, a zajedno su od 2016.

Glasine o krahu ljubavi podstakao je sam Vensan, koji je na Instagramu obrisao sve fotografije supruge s kojom ima ćerku Amazoniju (3). Potom je i izvor blizak paru potvrdio šuškanja.

"Žive razdvojeno nekoliko nedelja. Tina je očajna", rekao je izvor za britanski tabloid.

Vensan Kasel
foto: Belen Diaz/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Predstavnici za medije supružnika odbili su da komentarišu ove tvrdnje, ali glumac i manekenka već neko vreme nisu viđeni zajedno u javnosti. Osim toga, Vensan se ove srede pojavio na crvenom tepihu bez Tine.

Glumac je u Madridu bio na premijeri svog novog filma ''Tri musketara: D'Artagnan" u kojem tumači Atosa. Delovao je odlično raspoloženo, a za tu priliku odabrao je farmerice, majicu, kaput i patike.

Vensan Kasel
foto: Atilano Garcia / Zuma Press / Profimedia

Dok su ga fotografi snimali, smeškao se i izgledao vrlo zadovoljno. Ničim nije pokazao da ima problema u privatnom životu. S druge strane, njegova supruga je nedavno viđena u sasvim drugačijem raspoloženju.

Slavna lepotica snimljena je na fudbalskoj utakmici u Parizu, a sa njom su bili otac Robin Kunaki i brat Zakari, koji se, kao i ona, bavi modelingom. Iako joj je prijalo njihovo društvo, manekenka se samo na trenutke osmehivala, i to kada je primetila da je fotografišu, dok je većinu vremena unezvereno gledala u telefon.

Tina Kunaki
foto: Urman Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kunaki je bila bleda, bez šminke, zamišljena i tužna, a ovo je drugi put u poslednjih desetak dana da ovako izgleda. Pre toga fotografi su je snimili na premijeri filma "Je Verrai Toujours Vos Visages" u Parizu.

Tamo se takođe pojavila bez šminke, a sve je iznenadilo to što je manekenka delovala umorno, gotovo bolesno. Jedino su joj obrve bile začešljane i na usnama je nosila balzam ili sjaj. Kada su se pojavile njene fotografije, ljudi su počeli da komentarišu da "nije ni l od lepotice", kao i da su iznenađeni "koliko ima fleka i akni po licu".

Tina Kunaki
foto: Urman Lionel/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ubrzo nakon toga pojavila se informacija da se razvodi od glumca. Vensan je izbrisao sve zajedničke fotografije sa slavnom lepoticom, a već duže vreme joj ništa ne lajkuje na društvenim mrežama. Čak i kada je ovog vikenda podelila fotografije s proslave svog 26. rođendana, ne samo da nije lajkovao objavu, već je i izostala bilo kakva njegova čestitka na mrežama.

Dok je na Instagramu blistala od sreće, uživo, odnosno na paparaco fotografijama vidno je zabrinuta. Za to vreme je kod glumca situacija drugačija, gotovo kao da ga sve što mu se događa u braku nimalo ne dotiče.

Podsetimo, Vensan i Tina upoznali su se na Ibici 2016. Manekenka je tada imala jedva 19 godina i navodno je glumca preotela jednoj od najlepših žena sveta, Moniki Beluči. Naime, šuškalo se da su Vensan i Monika pokušavali da se pomire. Međutim, sve je palo u vodu kada je on upoznao Kunaki.

Par je svoju vezu objavio na Instagramu u avgustu 2016, kada su podelili fotografiju s plaže. Međutim, Kasel je odbio da govori za medije o svom privatnom životu. Sledeće pojavljivanje odigralo se na crvenom tepihu Victoria’s Secret modne revije u Parizu u novembru 2016.

Tina Kunaki, Vensan Kasel, modna revija, Viktorija Bekam, Simona Port Žakemus
foto: Profimedia

Venčali su se u francuskom selu 2018, a Tina je naredne godine rodila njihovu ćerku Amazoniju. Smatralo se da je njihov odnos čvrst i neraskidiv, ali se govorilo i da glumcu smeta što njegova mlada supruga toliko izlazi i što je jako "slobodna" u ponašanju sa svojim prijateljima.

Tina je u više prilika viđena kako se drži za ruke s drugim manekenima, ali i dok se ponaša kao da nije zauzeta u društvu nepoznatih muškaraca.

Hoće li par rešiti probleme o kojima se priča ovih dana ili ovo je njihov kraj, ostaje da se vidi.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

04:53

SLOBODA MIĆALOVIĆ PROGOVORILA O DOLASKU MONIKE BELUČI U ČORTANOVCE: Lepa glumica naglasila: Ovo vam sigurno NEĆE PROMAĆI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track