ŠTA SE DEŠAVA S POBEDNIKOM EVROVIZIJE ZA KOJIM SU ŽENE LUDELE? Izgled najboljeg frajera JAKO ZABRINJAVA, a njegove reči još više
Damiano David, Foto: Profimedia

FANOVI ZABRINUTI

ŠTA SE DEŠAVA S POBEDNIKOM EVROVIZIJE ZA KOJIM SU ŽENE LUDELE? Izgled najboljeg frajera JAKO ZABRINJAVA, a njegove reči još više

Pop kultura -

Za Damijanom Davidom, pobednikom Evrovizije 2021, ludela je čitava Evropa. Naime, markantni Italjan ostavio je sve bez daha svojim atraktivnim izgledom i odličnim performansom na muzičkoj sceni.

Međutim, fanovi su počeli da se brinu za Damijana, jer kada pogledate njegove fotografije od pre tri godine i danas, razlika je ogromna.

Naime, pevač grupe "Maneskin" je u jednom trenutku postavio nekoliko fotografija na Instagramu nakon čega su počele da kruže priče da se sa njim nešto ozbiljno dešava.

Čak i ako to nije rekao naglas, poruka dve fotografije koje je objavio je stigla, glasno i jasno: "Ne mogu više da podnesem ovo!"

Fanovi mu poručuju: "Ako ne možeš više, prestani. Razumećemo te."

Na prvoj fotografiji se vidi Damijano David, golih grudi, dok puši cigaretu.

Slika je namerno objavljena crno-belo kako bi se prikazao veliki trenutak anksioznosti kroz koji prolazi pevač Maneskina.

Druga fotografija je još eksplicitnija, jer pokazuje masku kiseonika uz reči: "Ponekad je teško".

Suvišno je reći da su njegovi obožavatelji i više nego zabrinuti, a neki od njih su otišli toliko daleko da su napisali:

"Ako treba da otkažete nastupe, uradite to. Mi fanovi ćemo razumeti" "Razmislite sami. Oni koji vas zaista vole mogu samo da razumeju, cene i čekaju." "Ova turneja je veoma fizički i moralno intenzivna, budite oprezni".

Damijano David nije odgovorio na ove komentare, a njegovo zdravstveno stanje još uvek nije poznato. Ono što je sigurno je da u bliskoj budućnosti neće moći da se odmori, jer Maneskin su zapravo još uvek zauzeti promocijom novog albuma "Rush".

Inače, članovi benda su angažovani na svetskoj turneji kako bi promovisali svoj novi album.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

05:42

ESPRESO REAKCIJA: Evrovizija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track