OBOŽAVALI SMO "VELIKI PRASAK", A SADA IZ HOLIVUDA STIŽU SJAJNE VESTI: Serija će dobiti još jedan nastavak, evo šta se još planira
Foto: Profimedia

lepo

OBOŽAVALI SMO "VELIKI PRASAK", A SADA IZ HOLIVUDA STIŽU SJAJNE VESTI: Serija će dobiti još jedan nastavak, evo šta se još planira

Pop kultura -

Vest je predstavljena tokom nedelje na danu za novinare "Warner Bros Discovery", gde je studio također najavio svoju novu platformu "Max", ribrendiranu kombinaciju HBO Maxa i Discovery+.

Izvršni producent Čak Lor, koji je s Bilom Prejdijem stvorio veoma popularnu originalnu seriju "Veliki prasak", razvijaće novu seriju za Max, čiji detalji zapleta su još uvek tajni.

Džoni Galecki, Štreberi
foto: Printskrin/Instagram

Kroz 12 sezona, od 2007. do 2019. godine, serija je pratila Džonija Galeckog i Džima Parsonsa kao dva prijatelja fizičara, a Kejli Kuoko je glumila njihovu komšinicu Peni. Spin-off serija obeležiće Lorovu drugu saradnju s Maxom i WBTV-om.

Prethodni spin off došao je do svoje 6. sezone

Trenutno radi s glumcem Nikom Bakajem (Sabrina the Teenage Witch) na novoj humorističkoj seriji "How to Be a Bookie", s komičarom Sebastijanom Maniskalcom (The Irishman) u glavnoj ulozi. Neimenovana serija biće drugi spin off originalnog sitkoma.

Kejli Kuoko
foto: Printscreen YT

Trenutna CBS-ova prikvel (priča koja ide pre orginala) serija "Velikog praska", Mladi Šeldon, usresređena je na devetogodišnju verziju Šeldona Kupera kog glumi Iain Armitaž, i došla je do svoje šeste sezone.

Tokom pres dana "Warner Bros Discovery" potvrdio je da stiže TV serija o Hariju Poteru. Džej Kej Rouling biće izvršna producentkinja u seriji kako bi "osigurala da ostane verna njenom izvornom materijalu".

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:59

SERIJA TOMA BIĆE VELIKO IZNENAĐENJE! Bjela napravio potpuno drugu priču koja nema veze sa filmom NOVI GLAVNI LIK JE TAJKUN?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track