OGLASILA SE PRVA SUPRUGA DŽONIJA DEPA: To što mu je Amber Herd uradila je JEZIVO, a OSVETILA bih joj se samo da mogu! (VIDEO)
Foto: EPA/Evelyn Hockstein Pool, AP/Evelyn Hockstein

plakala

OGLASILA SE PRVA SUPRUGA DŽONIJA DEPA: To što mu je Amber Herd uradila je JEZIVO, a OSVETILA bih joj se samo da mogu! (VIDEO)

Pop kultura -

Šminkerka Lori Alison, prva supruga glumca Džonija Depa, oglasila se nakon dugo vremena.

Progovorila je o odnosu Depa i njegove bivše supruge Amber Herd. Lori kaže da joj je bilo teško da gleda Depa na sudu, a na spomen Amber Herd zakolutala je očima.

Džoni Dep
foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Upoznala sam je na žurkama u njihovoj kući i činila mi se jako draga, a bila je i prekrasna, pa je nije bilo teško zavoleti. No, kako je vreme odmicalo, čula sam razne stvari o njoj, a ni on mi više nije delovao srećno", prisetila se tokom razgovora za podkast Popcorned Planet.

"Ono što mu je Amber uradila je prestrašno i kada bih joj mogla nekako vratiti za to, a da je legalno, to bih i napravila", dodala je Lori. Kaže da je suđenje pratila u suzama i bila je zabrinuta.

Za Depa i nakon razvoda ima samo reči hvale.

"On je jako velikodušan čovek s najvećim srcem od svih ljudi koje sam upoznala. Volim ga i želim mu samo najbolje te se nadam da i on ima jednake osećaje prema meni. Jedva čekam da se opet vidimo jer bih volela da ga zagrlim", rekla je.

Lori i Džoni venčali su se 1983. godine. Njemu je tada bilo 20, a njoj 25 godina. Razveli su se dve godine kasnije, ali su ostali u dobrim odnosima. Podsetimo, Džoni Dep je u junu 2022. dobio tužbu za klevetu protiv bivše supruge Amber Herd, koja ga je tužila za porodično nasilje.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:51

SA SVOJIM PREMIJERA SAM BEŽAO KROZ PROZOR! Glumac otkrio da ne podnosi gužve: Volim da se nikome ne javim i na miru da gledam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track