KUPAJU SE U MILIONIMA, A DECI NEĆE DA OSTAVE NI PARU! Glumački par još jednom ŠOKIRAO sve: Postoji samo 1 šansa da se predomisle!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

KUPAJU SE U MILIONIMA, A DECI NEĆE DA OSTAVE NI PARU! Glumački par još jednom ŠOKIRAO sve: Postoji samo 1 šansa da se predomisle!

Pop kultura -

Glumački par Ešton Kučer i Mila Kunis važe za jedan od omiljenih u Holivudu, jer su se upoznali kad je Mila Kunis bila dete, u vreme kada su radili na snimanju serije "Vesele sedamdesete".

Ovaj par, iako jako harizmatičan, često ume i da zbuni javnost neobičnim izjavama i da šokira svojim stavovima posebno kada su u pitanju njihove tehnike roditeljstva.

Mila Kunis, Ešton Kučer
foto: Profimedia

Posebno je veliku pažnju javnosti privukla činjenica da je Ešton Kučer priznao da on i njegova supruga, Mila Kunis, ne planiraju da ostave svojoj deci nikakvo nasledstvo. Glumac je na ovu temu govorio u podkastu Daksa Šeparda "Armchair Expert".

- Ne stvaramo bogatstvo za decu, a novac ćemo nakon naše smrti dati u dobrotvorne svrhe ili za razne druge stvari - rekao je Kučer i objasnio:

- Ne želimo da nam deca postanu razmažena i povlašćena, već da budu motivisani da naporno rade.

Mila Kunis, Ešton Kučer
foto: Profimedia

Ipak glumački par se slaže da postoji jedna šansa da promene svoje mišljenje, a sve što njihova deca treba da urade jeste da smisle dobar poslovni plan u koji bi njihovi roditelji uložili novac.

- Ako moja deca žele da započnu posao, a imaju dobar poslovni plan, uložiću u to - rekao je Kučer.

Njihovo bogatstvo je, inače, procenjeno na 275 miliona dolara.

(Kurir.rs/Armchair Expert)

Bonus video:

01:07

GLUMAC PREŠAO 600 KILOMETARA PEŠICE DA BI POMOGAO DECI SA AUTIZMOM: Nisam ni slutio kakvo ću iskustvo doživeti na tom putu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track