TRI VRELE TAJNE ŽENA KOJE SU SAVRŠENE U KREVETU: Ako vaša partnerka ima OVE OSOBINE u krevetu ćete se osećati kao PRAVA MUŠKARČINA
Foto: Profimedia

probajte!

TRI VRELE TAJNE ŽENA KOJE SU SAVRŠENE U KREVETU: Ako vaša partnerka ima OVE OSOBINE u krevetu ćete se osećati kao PRAVA MUŠKARČINA

Žena -

Dobra ljubavnica svesna je da seks ne treba da bude tabu i da nikako ne treba da je bude sramota zato što želi da vodi ljubav, te se ne libi da se prepusti strastima, nežnostima i ekstazi, a muškarci se pored nje osećaju odlično.

One ne moraju da postižu orgazam, samo se opuste i rade ono što najviše vole, onako kako najviše vole, predaju se uživanju do samozaborava, evo koje su osobine najboljih ljubavnica.

Seks
foto: Shuttertock

Ne stide se

Ne traže da se ugasi svetlo, ne zahtevaju posebne uslove, vole da su gole i da osećaju celim telom, vole da ih partner gleda, vole milovanje, sviđa im se kad ih stisnete, a i kad ih nežno milujete, vrlo su senzitivne, a od atmosfere i raspoloženja zavisi da li će bolje reagovati na rastapajuću nežnost i narastajuću strast, ili će buknuti od malo muške grubosti i dominacije. I zato što se ne stide, one poznaju sve te varijacije i umeće da vas upute u svoje raspoloženje, ili da otprate vaše. Sve može, a ne morate ni reč da kažete.

Imaju inicijativu

Neće čekati da se vi smislite i odvažite. Preuzeće inicijativu. Razigrano, odlučno i umešno. I biće vam drago da se prepustite.

Kad ona vodi igru, uradiće za sebe i za vas sve što treba, uputiće vas kako da joj asistirate, zaustaviće vas u onome što joj ne odgovara. Sve lagano, prirodno i opušteno. Muškarcu ostaje samo da legne, pruži joj dobar oslonac i uživa u onome što vidi i oseća.

seks, oralni seks
foto: Shutterstock

Uz njih se osećate kao prava muškarčina

Dobra ljubavnica je u seksu potpuno na svom terenu. Sa olakšanjem odbacuje odeću koja je sputava, sa oduševljenjem se baca u partnerov zagrljaj, otvoreno se divi njegovoj lepoti, ponaša se prema njegovom penisu kao prema dragocenom poklonu zbog koga je sva ponosna i radosna. Prava žena, sva od čula, vedrine i zadovoljstva.

Svaki normalan muškarac uz ovakvu ljubavnicu oseća se kao najbolji ljubavnik, pastuv i Kazanova.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track