UČESNIK VELIKOG BRATA SILOVAO DEVOJKU PRED MILIONSKOM PUBLIKOM: Žrtva bila u NESVESTI tokom čina a kazna stigla nakon mnogo godina
Foto: Printscreen

STRAŠNO!

UČESNIK VELIKOG BRATA SILOVAO DEVOJKU PRED MILIONSKOM PUBLIKOM: Žrtva bila u NESVESTI tokom čina a kazna stigla nakon mnogo godina

Pop kultura -

Hose Maria Lopez je pre šest godina bio učesnik španskog „Velikog brata“, a tada je seksualno napastvovao učesnicu Karlotu Pardo dok je ona bila bez svesti, a sve se to dogodilo pred kamerama.

Milionski auditorijum imao je priliku da vidi ovo užasno ponašanje učesnika, koji je sad, nakon nebrojano odlaganja, napokon otišao pred sud, gde je osuđen na 15 meseci zatvora.

Hose i Karlota su u trenutku kada se ovo desilo bili u vezi, ali se na snimku čulo kako Karlota govori da ne želi da ima seks sa njim, na šta Hose nije odreagovao već je napastvovao.

Produkcija tvrdi da je reagovala tek kada je videla nepomično lice i ruke žrtve, nakon čega su shvatili da je u nesvesnom stanju. Osim zatvorta, Hoseu je zabranjen kontakt sa Karlotom u naredne četiri godine i moraće da plati dodatnu kaznu u iznosu od 6000 evra.

Produkciji rijalitija je takođe naloženo da plati kaznu na ime „nedovoljne podrške žrtvi“, ali nije otkriveno o kojem je iznosu reč.

(Kurir.rs/ElPais)

Bonus video:

03:53

DANIJELI JE POMAGAO NEKO IZ SVETA POLITIKE, A ZNAM I KO! Branislav Lečić o optužbi za silovanje: Smetao sam nekome sa zapada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track