ZAŠTO KEJT NIJE BILA PORED KRALJICE ELIZABETE DOK JE UMIRALA? Princeza misli da je Megan kriva ZA SVE, a evo šta se desilo!
Foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

JAKO SE NALJUTILA

ZAŠTO KEJT NIJE BILA PORED KRALJICE ELIZABETE DOK JE UMIRALA? Princeza misli da je Megan kriva ZA SVE, a evo šta se desilo!

Pop kultura -

Kraljevska porodica je već neko vreme u centru pažnje zbog kontroverznih memoara princa Harija (38), a novi detalji njihove veze skoro svakodnevno cure u javnost.

Tenzije u porodici bile su velike i bez memoara, a kada su princ Vilijam i princeza Kejt Midlton prikazani kao glavni negativci, odnosi su se dodatno pogoršali.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Prema pisanju princa Harija, Megan Markl i Kejt nisu prijateljice, ali je njihov ionako loš odnos narušio još jedan događaj vezan za kraljicu Elizabetu II. Kejt je bila izuzetno bliska sa kraljicom, ali je i dalje zamoljena da ne dolazi u Škotsku kada je kraljičino stanje još uvek bilo neizvesno. Razlog za to je, prema izvoru bliskom kraljevskoj porodici, bila Megan. Kraljevska porodica je smatrala da ne bi bilo fer prema Kejt da poseti kraljicu, a da Megan ne može.

Posle toga, Kejt je bila ogorčena i ljuta na Markl jer je želela bude uz kraljicu tokom njenih poslednjih trenutaka. Dramatičnu situaciju prokomentarisao je Robert Džobson, autor nove knjige o kraljevskoj porodici, koji je u intervjuu za 'Dejli telegraf' ispričao detalje jedne od njihovih brojnih svađa.

Kamila Parker Bouls, kralj Čarls, kraljica Elizabeta
foto: Avalon / Avalon / Profimedia

Hari i Vilijam su požurili u Škotsku da provedu vreme sa kraljicom, a njihove žene nisu bile sa njima. Robert je rekao da ih je kralj zamolio da ne dolaze.

- Ako Kejt ne dođe, ne može ni Megan, nije prikladno da žene prisustvuju - rekao je Džobson. Međutim, princ Edvard je došao sa suprugom Sofi. Robert je takođe otkrio da je Hari želeo da dovede Megan, ali mu je otac zabranio. Čarls nije želeo da kaže svom sinu da je to pravi razlog zašto ne želi da njegova žena vidi kraljicu.

- Hari je insistirao da Megan otputuje sa njim u Škotsku dok je kraljičin život jenjavao, ali je kralj rekao da je prikladno da samo deca i unuci budu sa kraljicom - tvrdio je Robert.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track