HOLIVUDSKA LEPOTICA POKAZALA DLAKAVE PAZUHE I ŠOKIRALA SVE: Batalila brijač i napravila opštu POMETNJU na društvenim mrežama!
Foto: Elizabeth Goodenough / Everett / Profimedia

iznenadila je mnoge

HOLIVUDSKA LEPOTICA POKAZALA DLAKAVE PAZUHE I ŠOKIRALA SVE: Batalila brijač i napravila opštu POMETNJU na društvenim mrežama!

Pop kultura -

Holivudska zvezda Rejčel Mekadams (44) je nedavno na fotkanju za magazine Bustle pokazala neobrijane pazuhe.

Na jednoj slici Rejčel bez skirvanja pokazuje dlake ispod pazuha dok leži na crvenom kauču, ali i dok stoji sa jednom rukom iza leđa u uskoj beloj haljini.

Rejčel inače ima petogodišnjeg sina i dvogodišnju ćerku sa svojim dugogodišnjim partnerom, scenaristom Džejmijem Lindenom (42). Njih dvoje uglavnom ne govore o svom privatnom životu, ali Rejčel je u ovom intervjuu kazala par reči o tinejdžerskom dobu i brijanju nogu:

- Kad mi je majka rekla – jednom kad počneš, nikad ne možeš stati – sećam se da sam prevrnula očima zbog toga i pomislila kako to nije zabavan odgovor, ali je tako istinito.

I čim su se ove fotografije pojavile u javnosti, izazvale su pravu pometnju na društvenim mrežama. Većini je prizor bio odbojan.

S druge strane, bilo je i onih koji su je podržali jer se prikazala onakvom kakva jeste, što danas i nije tako česta pojava.

“Volim je jer prihvata svoju prirodnu lepotu.“

„Jedna je od retkih poznatih ličnosti u Holivudu koja prihvata svoju prirodnu lepotu i nije uradila nijednu plastičnu operaciju. Toliko poštovanja za nju“

„Trebalo je da vidim ovo dok sam odrastala“, poručuju joj u komentarima.

(Kurir.rs/Zadovoljna.rs)

Bonus video:

00:55

ZLATA JE ZGODNA I PUNA SEKSEPILA, TO ME I PRIVUKLO! Peja bez dlake na jeziku o odnosu sa bivšom suprugom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track