SLAVNE DAME PROGOVORILE O SVOJIM PROBLEMIMA NAKON POROĐAJA: Evo sa kakvim MUKAMA su morale da se suočavaju (FOTO)
Foto: Shutterstock

dele slično iskustvo

SLAVNE DAME PROGOVORILE O SVOJIM PROBLEMIMA NAKON POROĐAJA: Evo sa kakvim MUKAMA su morale da se suočavaju (FOTO)

Pop kultura -

Adrijana Lima je nedavno otvoreno progovorila o postporođajnim problemima sa kojima se suočava nakon što je u 42. godini rodila treće dete.

"Porođaj me uništio. Svaki dan je nova borba i svaki dan samu sebe moram da podsećam da moram da prihvatim svoje novo telo, ali i da učinim sve što mogu da ga što pre dovedem u red", rekla je manekenka u razgovoru za "People".

"Osećam da sam u tranziciji i zato svaki dan naporno vežbam i mučim se, ali svaki dan i učim nove stvari o sebi i svom telu u četrdesetim. I to je u redu, jer telo u različitom životnom dobu reaguje različito na iste podražaje", dodala je.

I manekenka i supruga Džona Ledženda, Krisi Tajgen (37), bori se sa sličnim problemima kao i Lima.

Krisi je u januaru ove godine rodila treće dete, a sa suprugom već ima ćerku Lunu koja ima sedam godina i sina Majlsa koji ima četiri. Manekenka je otvoreno pokazala svoje nago telo dok drži svoju bebu u rukama, a fizičke promene koje su nastale usled porođaja su i više nego očigledne.

Dojka koja mi visi niz bok i duboki ljubičasti ožiljci za čitav život, ali ti si previše savršen da brinešo bilo čemu oko toga, napisala je Krizi uz fotografiju koju je podelila sa svojih 40 miliona fanova na Instagramu.

Naime, manekenka je pre dve godine doživela veliki šok kada je kada je abortirala u petom mesecu trudnoće.

Šokirani smo i sa dubokim bolom izjavljuujemo ono što morate da čujete. Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje i da damo bebi potrebnu tečnost, uprkos kesama i kesama transfuzije krvi. To jednostavno nije bilo dovoljno za našeg Džeka. Uvek ćemo te voleti, rekla je slomljena Krisi tada uz nekoliko fotografija iz bolnice.

Glumica Blejk Lajvli takođe spada u onu kategoriju žena kojima je porođaj teško pao.

Blejk je naime priznala da se tokom trudnoće ugojila neverovatnih 27 kilograma.

'Izgleda da ne možete da izgubite 27 kilograma koje ste nabacili tokom trudnoće samo skrolujući p9o Instagramu i pitajući se zašto ne izgledate kao bikini modeli. Zahvalna sam mom treneru što je moje telo opet vratio u top formu" napisala je glumica.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:04

Trudna Tara Simov plače na sav glas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track