6 MESECI BILO DOVOLJNO DA SPISKAJU SVE PARE: Met Dejmon i Ben Aflek dobili novac za zajednički film, a sve su OVAKO potrošili
Foto: Profimedia

ništa nije ostalo

6 MESECI BILO DOVOLJNO DA SPISKAJU SVE PARE: Met Dejmon i Ben Aflek dobili novac za zajednički film, a sve su OVAKO potrošili

Pop kultura -

Holivudski glumci Ben Aflek i Met Dejmon potrošili su u samo šest meseci sav novac koji su zaradili od filma "Dobri Vil Hanting".

Dugogodišnji prijatelji proslavili su se 1997. kada je njihov film, u kom je glavnu ulogu igrao Robin Vilijams, osvojio Oskara.

Robin Vilijams
foto: Profimedia

Aflek je nedavno gostovao u šou programu Dru Barimor gde je objasnio kako su on i Dejmon uspeli da potroše sav novac u tako kratkom vremenu.

Prvi uspeh

Nakon što su film prodali za 600.000 dolara, prijatelji koji su u to vreme živeli zajedno i delili bankovni račun podelili su novac na jednake delove.

Ben je bio toliko oduševljen novcem koji su zaradili da je mislio da "više nikada neće morati raditi", ali pre toga su morali da daju deo novca svojim agentima i platiti porez pa su kupili skupe automobile, prenosi Index.

Met Dejmon, Ben Aflek
foto: Profimedia

Bankrotirali u šest meseci

"Prodali smo film za 600.000 dolara, to smo podelili, svaki po 300.000 dolara, a onda su agenti dobili 30.000 dolara, tako da smo imali 270.000 dolara i platili smo oko 160.000 dolara poreza, tako da smo imali 110.000 dolara, svako je kupio Džip Čiroki za 55.000 dolara i ostalo je 55.000 dolara", rekao je Aflek.

"Naravno da smo odlučili da unajmimo kuću za zabave za 5000 dolara mesečno i bankrotirali smo za šest meseci", dodao je.

"Bili smo prijatelji i želeli smo da onaj drugi uspe i volimo se, pa je bilo jasno da to treba da uradimo zajedno", prisetio se.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:43

ZATVARALI SU ME U SOBU, A JA SAM BEŽAO KROZ PROZOR! Glumac se dotakao mlađih dana: Nastavnici su me ČUPALI ZA UŠI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track