DOK DVOR KLJUČA, MEGAN MARKL SE ČEŠLJA Vojvotkinja konačno u javnosti, ali s VELIKOM PROMENOM! Svi pričaju o njenoj TRANSFORMACIJI
Foto: Profimedia

NISMO JE NAVIKLI U OVAKVOM IZDANJU

DOK DVOR KLJUČA, MEGAN MARKL SE ČEŠLJA Vojvotkinja konačno u javnosti, ali s VELIKOM PROMENOM! Svi pričaju o njenoj TRANSFORMACIJI

Pop kultura -

Dok se svet bavi razlozima zbog kojih Megan Markl neće biti na krunisanju kralja Čarlsa, ona je odlučila da se pojavi u javnosti i pokaže da se ne bavi takvim temama. Povod za ukazivanje u javnosti bilo je pružanje podrške bliskom prijatelji Misanu Harimanu, koji je dosad imao čast da objavi nekoliko porodičnih snimaka vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

Naime, Misan i Megan su dugogodišnji prijatelji, pa je tako on u istoriji upisan kao autor fotografije kojom je ona objavila drugu trudnoću, ali i prve javne fotografije malene Lilibet, snimljene tokom proslave jubileja pokojne kraljice Elizabete.

Zbog te bliske veze, Megan je snimila najavu za njegov Ted Talk, u kojoj je progovorila o tome šta ih veže. Ono što je ukralo pažnju je novi imidž 41-godišnje vojvotkinje. Iako je uvek preferirala ležerne frizure, za ovu prigodu odlučila je da u potpunosti ispegla kosu.

"Naš sledeći govornik ima neuporedivo oko za dobru fotografiju. Iskusila sam njegov talenat iz prve ruke jer je zabeležio brojne značajne prekretnice za mene i moju porodicu. I znam da postoje i drugi koji dele moje iskustvo", rekla je.

"Njegov objektiv je fotografisao sve, od događaja koji su promenili svet, nevidljivih trenutaka koje smo svi očajnički trebali da vidimo zajedno s nekim od najprepoznatljivijih lica planete", dodala je.

"Ali to nije uvek bio njegov put i mogli biste da se iznenadite kada čujete ne kome, već čemu pripisuje zasluge za svoj uspeh. Tako sam srećna što mogu da poželim dobrodošlicu na binu TED-a mom dragom prijatelju Misanu Harimanu", zaključila je.

Njena najava po svemu sudeći nastala je u kući koji deli s princem Harijem u Montesitu. Hariman je potom podelio fotografiju vojvotkinje na svom Instagramu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track