POZNATI VODITELJ DOBIO OTKAZ: Odjavili ga nakon 17 godina na ISTOJ TELEVIZIJI! Oglasio se ŠOKIRAN i RAZOČARAN, a evo šta je razlog
Foto: Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

REZIGNIRAN

POZNATI VODITELJ DOBIO OTKAZ: Odjavili ga nakon 17 godina na ISTOJ TELEVIZIJI! Oglasio se ŠOKIRAN i RAZOČARAN, a evo šta je razlog

Pop kultura -

Don Lemon dobio je otkaz na CNN-u nakon 17 godina rada na toj televiziji. Voditelj, koji je otpušten nakon optužbi da je maltretirao svoje koleginice tokom karijere, sam je objavio vest o otkazu oglasivši se na društvenoj mreži Tviter, gde je napisao da je šokiran.

"Nakon 17 godina na CNN-u mogao je neko u upravi da ima barem toliko pristojnosti da mi to direktno kaže", napisao je, između ostalog, Lemon. Iz CNN-a su na Tviteru demantovali njegove tvrdnje. Napisali su da je imao priliku da se sastane se s upravom, ali je umesto toga objavio izjavu na Tviteru.

"Don će zauvek biti deo CNN-ove porodice i zahvaljujemo mu na njegovom doprinosu u proteklih 17 godina. Želimo mu sve najbolje i bodrićemo ga u njegovim budućim postignućima", stoji u zvaničnom saopštenju TV stanice s potpisom izvršnog direktora Krisa Lihta.

Lemon, koji je dugo bio voditelj programa u najgledanijem večernjem terminu, a odnedavno je vodio emisiju CNN This Morning, našao se na meti kritika nakon što je sugerisao da je ženama starijim od 50 godina "prošlo vreme". Mnogi gledaoci su zbog tog komentara tražili da bude otpušten.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:30

Evo kako je Milanu Miloševiću pošto je dao OTKAZ Pinku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track