OBJAVLJENE FOTKE SA PRVE PROBE SPRSKOG PREDSTAVNIKA NA EVROVIZIJI: Luki Bleku leži evrovizijska scena! Kako vam se dopada? FOTO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

POGLEDAJTE

OBJAVLJENE FOTKE SA PRVE PROBE SPRSKOG PREDSTAVNIKA NA EVROVIZIJI: Luki Bleku leži evrovizijska scena! Kako vam se dopada? FOTO

Pop kultura -

Na zvaničnom profilu Evrovizije objavljene su fotografije sa prve probe srpskog predstavnika, Luka Bleka.

Sudeći prema fotografijama, Luki će na sceni, koja se jako dopala kraljici Kamili, društvo praviti i još četiri plesača.

Predstavnik Srbije sa pesmom „Samo mi se spava“ nastupa treći u prvoj polufinalnoj večeri. Podsetimo, predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije i delegacija RTS-a svečano su ispraćeni na takmičenje koje se ove godine održava u Liverpulu. Ispraćaju su, osim brojnih novinara i obožavalaca, prisustvovali i ambasadori Ukrajine i Velike Britanije koje su ovogodišnji domaćini.

Kako se kotira na kladionicama?

Prema poslednjem preseku, Srbija na kladionicama zauzima 15. mesto. Na 14. mestu su komšije Hrvati, odnosno grupa „Let 3“ sa pesmom „Mama ŠĆ“. Pesma Evrovizije održava se od 9. do 13. maja, a Radio-televizija Srbije je organizovala tradicionalni ispraćaj našeg predstavnika na festival.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

00:59

ČOVEK KOJI JE DOVEO EVROVIZIJU U SRBIJU! Vladimir Graić: Uragankama fali FAKTOR SREĆE da bi ostvarile svetsku karijeru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track