BILA GODINAMA U BRAKU SA NJIM, PA SAZNALA DA JOJ JE MUŽ GEJ: Dugo nisu pričali, a onda se desila TRAGEDIJA koja ih ZBLIŽILA
Foto: Profimedia

sada su najbolji prijatelji

BILA GODINAMA U BRAKU SA NJIM, PA SAZNALA DA JOJ JE MUŽ GEJ: Dugo nisu pričali, a onda se desila TRAGEDIJA koja ih ZBLIŽILA

Pop kultura -

Poznata glumica Fren Drešer sinoć je blistala u modnom izdanju besprekorne elegancije na večeri Udruženja dopisnika iz Bele kuće. Holivudska zvezda je još jednom oduševila svojom pojavom i raskošnim osmehom po kojem je svuda prepoznaju.

Elegantno odelo u beloj boji kakvo je nosila Fren Dešer spada u red odličnih modnih predloga za proleće, što se može reći i za odevnu kombinaciju koju je nosila juče u Vašingtonu. Sva sjajna modna izdanja zvezde čuvene serije "Dadilja". Iza njenog osmeha kriju se brojni uspesi, neočekivani životni obrti i veoma teški momenti kada se borila za svoj život.

Fren Drešer
foto: Profimedia

Život Fren Dešer obeležile su brojne sjajne uloge, ali i ljubav sa Piterom Markom Dejkobsonom.

Glumica poznaje Pitera od svoje 15. godine, rođeni su i odrasli su u Kvinsu u Njujorku. Postali su najbolji prijatelji a onda su počeli i da se zabavljaju. Venčali su se 1978. godine kada su oboje bili jako mladi. Upisali su Univerzitet Kvins, ali su odustali od studija.

Fren Drešer
foto: Alberto E. Rodriguez / Getty images / Profimedia

Preselili su se zatim u Kaliforniji, pa zajedno osmislili čuveni sitkom "Dadilja" koji se kroz šest sezona emitovao od 1993. do 1999. godine. Džejkobson je napisao scenario, režirao i producirao sitkom, a Fren je glumila glavnu ulogu koja joj je donela ogromnu popularnost.

Printscreen Twitter, Fren Drešer
foto: Printscreen Twitter

"Živeli smo heteroseksualnim životom. Nisam imao afere sa strane ili nešto slično. Mislio sam da sam heteroseksualac", rekao je on 2011. u emisiji Opre Vinfri. A onda se desila tragedija.

Naime, 1985. godine u dom u kojem je Fren živela sa Piterom Markom Džejkobsonom, upala su dvojica naoružana muškarca. Glumica je u vreme provale bila u kući. Jedan provalnik je silovao nju, a drugi njenu prijateljicu koja je tada bila sa njom. Njen bivši suprug je takođe, doživeo veliku traumu tog dana jer su ga napadači vezali i primorali da gleda užasne scene.

Fren Drešer, Mark Džejkobson
foto: John Salangsang for People / Shutterstock Editorial / Profimedia

Muškarac koji je silovao Fren je uhapšen ubrzo nakon zločina, a budući da je u to vreme bio na uslovnoj slobodi, osuđen je na dve doživotne kazne zatvora.

Fren veruje da je ova nesreća bila razlog što je 2000. godine obolela od raka grlića materice.

"Godinama sam izbegavala da se suočim sa bolom i silovanjem. I zbog toga sam dobila kancer. Telo se slomilo i desila se bolest", rekla je glumica koja je 2007. osnovala organizaciju koja se bori protiv raka.

Fren Drešer
foto: printScreen Jutjub

Piter je nakon napada krenuo na psihoterapiju - otkrio je da se suočio sa mnogim potisnutim osećanjima i skrivenim stranama svoje ličnosti. I dalje je potiskivao svoju seksualnost.

"Počeo je da ima problema sa kontrolom koji su me pomalo gušili. I tek kad pogledamo unazad, shvatimo da je on zapravo toliko želeo da kontroliše svoje autentično ja, svoju pravu orijentaciju", ispričala je glumica kojoj je bivši glumac rekao da je biseksualac.

Fren Drešer
foto: Profimedia

“Iskreno, nije želeo da se brak završi”, rekla je ona za Foks njuz 2021. godine.

Piter se ljutio zbog njene odluke o razvodu. Godinu dana nisu razgovarali nakon što su se razveli 1999. piše mamamia.com.au.

Pomirli su se posle njene borbe sa rakom. Najbolji su prijatelji i srodne duše. "To je duboka, duboka ljubav", poručio je.

Fren je jednom prilikom ispričala da nije ni slutila da je njen bivši suprug gej kao i da su stalno bili intimni dok su bili u braku.

Glumica se 2014. udala za Šivu Ajuadura koji je poznati kompjuterski stručnjak u Americi. I ona i njen bivši suprug su sada singl, zajedno odlaze na odmore, rade na novim serijama...

(Kurir.rs/ Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track