OBJAVLJENI PRVI SNIMCI PROBE LUKA BLEKA: Pogledajte kako izgleda naš predstavnik na evrovizijskoj sceni u Liverpulu! (VIDEO)
Foto: Gordan Jović

srećan je

OBJAVLJENI PRVI SNIMCI PROBE LUKA BLEKA: Pogledajte kako izgleda naš predstavnik na evrovizijskoj sceni u Liverpulu! (VIDEO)

Pop kultura -

Predstavnik Srbije Luk Blek stigao je u Liverpul, gde će se takmičiti na Pesmi Evrovizije 2023 sa pesmom "Samo mi se spava".

Srpski predstavnik i članovi njegovog tima otkrili su kako je protekla prva proba.

- Prva proba je prošla fenomenalno. Imali smo puno vremena da ispravimo odmah neke stvari i da se naviknemo na veliku scenu. Scena je stvarno ogromna. Za mene je velika čast da nastupam na ovakvoj sceni - naveo je Luk Blek, prenosi RTS.

- Ja sam srećan što se tiče svega. Nisam mogao da vidim kako je to sve izgledalo, ali sam bio tu i osećaj je bio fenomenalan - rekao je predstavnik Srbije.

- Naš nastup za mene je bio više nego dobar. Uradiću još nekoliko manjih korekcija što se tiče kadriranja i svetla, ali manje-više, Bi-Bi-Si je to, oni to odlično rade. Mi smo sa današnjim danom vrlo zadovoljni - naveo je Miloš Кolarić, reditelj nastupa.

Luke Black, Luk Blek
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Šef delegacije Srbije na Pesmi Evrovizije Uroš Marković rekao je da je Luk Blek pevao odlično i bez treme.

- Svi smo u celom timu vrlo zadovoljni, oduševljeni i tempiramo formu za finale, nadamo se svi i odličnom uspehu - poručio je Marković.

Predstavnik Srbije Luk Blek nastupiće treći u prvom polufinalu 9. maja. Drugo polufinale održava se dva dana kasnije, a veliko finale u Liverpulu zakazano je za 13. maj.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

01:33

ZNAČI MU KONSTRAKTINA PODRŠKA, ALI NJENA REČ JE BIBLIJA! Luk Blek otkrio čija podrška ga je posebno iznenadila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track