ALINA KABAJEVA, NEZVANIČNO TAJNA PUTINOVA ŽENA, POJAVILA SE U JAVNOSTI: Prati je jako obezbeđenje, svi pričaju o njenom stajlingu
Foto: EPA/SERGEI CHIRIKOV, Shutterstock

FOTO

ALINA KABAJEVA, NEZVANIČNO TAJNA PUTINOVA ŽENA, POJAVILA SE U JAVNOSTI: Prati je jako obezbeđenje, svi pričaju o njenom stajlingu

Pop kultura -

Alina Kabajeva (39) osvajačica zlatne olimpijske medalje koju niz godina povezuju sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, prisustvovala je nedavno "Evgeniya" kupu u Omsku u Sibiru i pozirala uz gimnastičarke i osatale članove žirija.

Kabajeva je na tom događaju nosila midi haljinu cvetnog desena i salonke u neutralnoj boji. I pod odeći i pod frizuri vidi se da prati trendove na polju mode i lepote. Svako njeno pojavljivanje u javnosti prati se brojnim komentarima, analizira se njen izgled i svaki pokret koji bi mogao da nagovesti intrigantne detalje kakvih u pričama o njoj ima mnogo.

Allina je aplauzima pozdravila najbolje plasirane na takmičenju, fotografisala se sa njima pa pobedncii uručila cveće.

"Dejli mejl" piše da se ona ranije skrivala u Švajcarskoj gde je 2015. rodila jedno od dvoje dece koje ima sa Vladimirom Putinom. Sankcije koje su joj uvedene zbog ruskog predsednika, ograničile su njena putovanja na Zapad, a u Omsk je doputovala pod jakim obezbeđenjem, navodi britanski list.

Omsk je više od 2.000 milja udaljen od najmanje dve palate u kojima živi sa Putinom, jedne skrivene u šumama u Valdaiju na severu Rusije, druge u Gelendžiku sa pogledom na Crno more. Ne zna se koliko će Alina dugo boraviti u Sibiru.

Njeno pojavljivanje na sportskom događaju dolazi usled spekulacija da Alina koja sa Putinom ima najmanje dvoje dece, traži glavnu političku ulogu u njegovom režimu.

Prema jednoj teoriji, ona želi da nasledi predsednicu Saveta Federacije, gornjeg doma Federalne skupštine, Valentinu Matvijenko (74), za koju se očekuje da će otići u penziju.

Alina Kabajeva
foto: Printskrin/Instagram

"Dejli mejl" piše da bi takav "nepotistički potez mogao da pokrene glasine da bi ona na kraju mogla da nasledi Putina na mestu predsednika".

Kabajeva, koja je nosila venčani prsten koji bi mogao da ukaže na njen tajni brak sa Putinom, na susretu sa Matvijenko bila je u pratnji brojnih telohranitelja.

Nikada nije bilo zvanične potvrde veze Aline Kabajeva i Vladimira Putina. Sportistkinja je pre 15 godina u TV intervjuu rekla da je srela svog savršenog muškarca kog mnogo voli. Intervjuisali su je tada đaci, a jedna devojčica ju je pitala šta je poslednje poklonila svom “idealnom muškarcu”, Alina je odgovorila da je to bio “kaput sa krznom, veoma lep”. Putin je, prema pisanju “Dejli mejla”, viđen u takvom kaputu.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

02:47

VLADIMIR PUTIN MOŽE SAMO OVAKO DA OSTANE NA VLASTI?! Stručnjaci tvrde: Rusija je NERVOZNA zbog ORUŽJA koje je Ukrajina dobila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja