SLAVNI LEPOTAN "OSTAO" BEZ KOSE I OBRVA: Nova fotografija poznatog glumc ostavila sve u ŠOKU! Niko ne može da poveruje da je to on
Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

TRANSFORMACIJA

SLAVNI LEPOTAN "OSTAO" BEZ KOSE I OBRVA: Nova fotografija poznatog glumc ostavila sve u ŠOKU! Niko ne može da poveruje da je to on

Pop kultura -

Ostin Batler, zvezda filma "Elvis" u nastavku filma "Dune" (Dine) izgleda neprepoznatljivo, a uloga zlikovca Feyd-Rautha u pomenutom ostvarenju za glumca je podrazumevala značajnu transformaciju.

Ostin Batler, koji je nedavno nominovan za Oskara zu ulogu Elvisa Preslija u filmu "Elvis", jedno je od novih lica u glumačkoj postavi filma "Dune II", zajedno sa Florens Pju i Kristoferom Valkneom.

Ulogu Feyd-Rautha je ranije glumio muzičar Sting u filmskoj adaptaciji Dejvida Linča iz 1984. godine. Feyd-Rautha je zli rođak Barona Harkonnena (Stelana Skarsgarda) i brat Glossu Rabbana, kojeg glumi Dejv Batista. Dva brata se takmiče da postanu naslednik porodice Harkonnen na planeti Arrakis.

U poslednje objavljenom trejleru pojavljuje se Batlerova obrijana glava, kao i novi pogled na princezu Irulan koju tumači Florens Pju.

Ostin Batler
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

- On je makijavelistički, mnogo okrutniji i više narcisoidan - rekao je reditelj Deni Vilnev za "Vanity Fair" o liku koji tumači Ostin.

Batista je ranije ove godine rekao za "USA Today" da je Batler izgubio svoj glas iz filma "Elvis" kako bi preuzeo lik iz filma "Dune", dodajući: "Ne znam ko je bio ovaj tip, ali to nije Ostin Batler. Nije Elvis. Njegov glas je drugačiji, njegov izgled je drugačiji. Sve u vezi njegovog držanja je zastrašujuće".

"Dune II" debitovaće u bioskopima 3. novembra.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:20

SRPSKI GLUMAC SE JAVIO IZ HOLIVUDA USRED NAJVEĆEG ŠTRAJKA: Scenaristi su STRAHU da ih ne zameni VEŠTAČKA INTELIGENCIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track