PRIVATNI TRENUCI KEJT MIDLTON I PRINCA VILIJAMA: Pogledajte kako je izgledalo krunisanje kralja Čarlsa IZA KULISA (VIDEO)
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

PODELILI NA INSTAGRAMU

PRIVATNI TRENUCI KEJT MIDLTON I PRINCA VILIJAMA: Pogledajte kako je izgledalo krunisanje kralja Čarlsa IZA KULISA (VIDEO)

Pop kultura -

Princ Vilijam i Kejt Midlton na svom zvaničnom profilu na Instagramu nisu propustili da obeleže krunisanje kralja Čarlsa III i kraljice Kamile.

Princ i princeza od Velsa objavili su privatne snimke u kojima su pokazali šta se događalo iza kulisa svečanosti koju su pratili gledaoci širom sveta.

Tako na početku videa možemo videti tatu Vilijama kako s princezom Šarlot i princem Luisom izlazi iz njihovog doma i odlazi do automobila koji ih je odvezao u Vestminstersku opatiju, a svi izgledaju uzbuđeno i srećno. Zatim se izmenjuju snimci sa svečane ceremonije, na kojima možemo da vidimo princa i princezu kako mašu iz automobila, kralja i kraljicu pre krunisanja i celu kraljevsku porodicu okupljenu na čuvenom balkonu Bakingemske palate.

"Kakav dan. Hvala svima koji su omogućili da se krunisanje dogodi", napisali su u opisu videa.

"Hvala vam to ste podelili ovaj video", "Predivna porodica Vels", "Jedva čekam dan kad će Vilijam i Kejt postati kralj i kraljica", samo su neki od brojnih pozitivnih komentara koje su dobili.

Kraljevski par na Instagramu je zatim podelio i snimke s velikog koncerta za kralja Čarlsa, koji se održao na imanju Vindsor, i na kom su takođe poveli svoju decu, ali ovaj put je princ Luis ostao kod kuće, a princezi Šarlot pridružio se stariji brat princ Džordž.

Ispred osvetljene kulise dvorca nastupili su brojni vrhunski gmuzičari, među kojima su Lajonel Riči, kao i Andrea Bočeli i velška operska zvezda Brin Terfel. Pojavili su se i popularni likovi iz crtaća Miss Piggy i žabac Kermit, kasnije su, između ostalih, pevali pop zvezda Kejti Peri i grupa Take That. Holivudska zvezda Tom Kruz, glumica iz Dinastije Džoan Kolins, televizijski voditelj Ber Grajls i pevač Tom Džons javlili su se video porukama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:42

Krunisanje kralja Čarlsa III

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track