ISPLIVALA FOTKA ĆERKICE KOJU JE ROBERT DE NIRO DOBIO U OSMOJ DECENIJI! Evo kako izgleda naslednica slavnog glumca (FOTO)
Foto: Profimedia

postao po sedmi put otac

ISPLIVALA FOTKA ĆERKICE KOJU JE ROBERT DE NIRO DOBIO U OSMOJ DECENIJI! Evo kako izgleda naslednica slavnog glumca (FOTO)

Pop kultura -

U javnosti je pre nekoliko dana, kao bomba odjeknula vest da je glumac Robert De Niro, dobio sedmo dete, a sada su konačno isplivale fotografije njegove naslednice ali i majke Tifani Čen.

Novorođeno sedmo dete holivudske legende Roberta De Nira, viđeno je po prvi put u javnosti, kada je brižna majka Tifani Čen, u sredu, krenula u šetnju Njujorkom.

Legendarni glumac šokirao je svet kada je otkrio da je "upravo dobio dete" u nedavnom intervjuu, nakon što je Tifani, za koju se veruje da ima 45 godina, viđena s trudničkim stomakom u martu. Novorođenče ovog para, čije fotografije možete pogledati ovde - izgleda mlađe od mesec dana.

Beba je bila obučena u ružičastu majicu i umotana u belo ćebence, dok je Tifani dizala bebu iz kolica. Čenova je viđena, kako ljulja bebu para na prsima, dok je uživala u majčinstvu.

I premda je vest da je glumac ponovo postao otac možda bila iznenađenje za obožavaoce, De Niro je na događaju za "Page Six" rekao da nije iznenađen što je ponovo postao tata i da je trudnoća s devojkom Tifani Čen - "planirana".

Robert de Niro
foto: Profimedia

Za "Extru" je pak potvrdio da je jako uzbuđen zbog toga i da se oseća dobro. Na pitanje postaje li roditeljstvo ikada lakše, glumac je duhovito odgovorio "nikad lakše".

Kolege iz De Nirovog filma "O mom ocu" Sebastijan Maniscalco i Kim Katral bili su oduševljeni ovom vešću, a Maniscalco je rekao na crvenom tepihu da nije imao pojma da glumac čeka dete.

Robert de Niro
foto: profimedia

- On je vrlo povučena osoba, voli da provodi vreme sa svojom porodicom i srećan sam zbog njega - dodao je, a slično je izjavila i Katralova uz hvalospeve o Tifani.

De Niro je srećnu vest otkrio u intervjuu za "ET Canada", nakon što ga je novinar upitao kako je biti otac šestoro dece. Tada je rekao da nema šestoro, već sedmoro dece, a potom je ispričao da je nedavno u njegov život stigla prinova. Tada, nije otkrio ime deteta, a ni pol.

(Kurir.rs/ Informer)

Bonus video:

01:56

Miloš Timotijević za K1 televiziju: Možeš biti i Robert de Niro, ali džaba ako se pišu uloge za klince

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track