OVA ČAČANKA JE OSVOJILA HOLIVUD! Šetala je rame uz rame sa Naomi Kembel, a modne kuće su se otimale oko nje: Evo ko je ONA!
Foto: Angela Pham/BFA / Shutterstock Editorial / Profimedia

BILA JE JAKO POPULARNA

OVA ČAČANKA JE OSVOJILA HOLIVUD! Šetala je rame uz rame sa Naomi Kembel, a modne kuće su se otimale oko nje: Evo ko je ONA!

Pop kultura -

Antonina Petković je poznata manekenka iz Čačka, koja je za godinu dana iako je mlada uspela je da "napravi ime" u svetu mode, ali i jednako očara pojedine muzičke zvezde.

Radila je razne revijama, Tom Forda, Viktorije Bekam, Nikole Miler, Akris, Monklir i mnogih drugih...

Među naslovnicama koje je krasila, posebno se izdvaja ona s Naomi Kembel, s kojom je sarađivala kao jedno od zaštitnih lica kuće koja je dostupna i u našoj zemlji. Radila je i rame uz rame sa Lejdi Gagom, što će joj svakako ostati među najlepšim sećanjima.

- Ja sam iz Čačka pa se često zaželim porodice i prijatelja koji žive tamo. Nedostaje mi i Beograd, u kom provodim mnogo vremena kad sam u Srbiji. Ono što je sigurno jeste to da dobrih ljudih ima svuda i oni moju svakodnevicu čine lepšom - ispričala je Antonina svojevremeno za magazin "Gloria".

- Uživam u šetnjama Beogradom, ali isto tako volim “haos” na ulicama Njujorka jer pokreće i budi kreativnost - dodala je.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

01:39

RAZVOD SA AMIDŽIĆEM MI JE BILA SMRT BEZ UMIRANJA! Manekenka otvorila dušu, a potom otkrila KAKAV ODNOS SADA IMA SA OGNJENOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track