SLAVNA HOLIVUDSKA ZVEZDA UHAPŠENA NA PROTESTU: Svi je znaju jer stalno "pravi probleme", a evo kako se zamerila Novaku Đokoviću!
Foto: Profimedia

EVO ŠTA SE DESILO

SLAVNA HOLIVUDSKA ZVEZDA UHAPŠENA NA PROTESTU: Svi je znaju jer stalno "pravi probleme", a evo kako se zamerila Novaku Đokoviću!

Pop kultura -

Holivudska glumica Suzan Sarandon našla se iza rešetaka nakon što je prisustvovala protestu u Kapitolu države Njujork, u Albaniju u znak podrške podizanju minimalne zarade za radnike restorana koji daju napojnicu.

Zakonodavci države Njujork spremaju se da povećaju minimalnu platu na 17 dolara na sat, iako su radnici restorana koji daju napojnicu isključeni iz ovog novog zakona.

Suzan Sarandon
foto: Profimedia

Suzan Sarandon (76) koja je nedavno proslavila veridbu svoje ćerke Eve Amuri - bila je jedna od osam aktivista za "One Fair Vage" koji su uhapšeni. Sarandon i ostali su nakon kompletnog procesuiranja pušteni.

Sarandon je pre hapšenja govorila na mitingu, gde je insistirala na tome koliko su ti radnici važni.

- Oni su veoma, veoma važni i treba ih tretirati dostojanstveno, ne samo zbog napornog rada koji obavljaju, već i onoga što moraju da urade da bi komunicirali, razumeli i bili strpljivi i sve stvari koje su povezane sa uspešnim posao - rekla je Sarandon.

Samo nekoliko dana ranije, Sarandon je bila na ulicama Njujorka na protestu Udruženja pisaca Amerike.

Podsetimo, čuvena američka glumica našla se u žiži interesovanja srpskih medija nakon što se izvinila teniseru Novaku Đokoviću zbog neopravdanih kritika na njegov račun.

Suzan Sarandon
foto: Profimedia

Naime, glumica je nasela na lažnu informaciju da je Novak Đoković "pametovao" Simon Bajls i Naomi Osaki kako treba da se nose sa pritiskom.

Pojedini svetski mediji su njegov odgovor stavili ispod izmišljenog pitanja o mentalnom zdravlju i problemima Naomi Osake i Simon Bajls.

Glumica se izvinila kad je shvatila da se radi o lažnoj informaciji.

- Retvitovala sam citat o Simon Bajls, koji je pogrešno bio interpretiran za Novaka Đokovića i izvinjavam se što sam to podelila pre nego što sam znala o čemu se radi - napisala je Suzan.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/Telegraf)

Bonus video:

00:55

ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE! Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja