PORODILA SE ĆERKA ALEKA BOLDVINA: Evo koje NEOBIČNO ime je dala svojoj bebi, a ima veze sa jednom poznatom glumicom! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

RODILA DEVOJČICU

PORODILA SE ĆERKA ALEKA BOLDVINA: Evo koje NEOBIČNO ime je dala svojoj bebi, a ima veze sa jednom poznatom glumicom! (FOTO)

Pop kultura -

Ćerka Aleka Boldvina, holivudskog glumca, Ajrlend Boldvin, u utorak je rodila devojčicu i sada se time pohvalila na Instagramu.

Ajrlend i njen partner, reper Andre Alen Anjos zvani RAC, odlučili su da devojčici daju neobično ime i zvaće se Holand.

Ireland Baldwin
foto: Printscreen/Instagram

Ajrlend i RAC pozirali su na slici s malenom Holand, i to iz bolničkog kreveta. U opisu objave Ajrlend je otkrila da se dete zove Holand, a nedavno je objasnila i zašto je odlučila tako da nazove svoju ćerku.

"Zvaće se Holand (Holandija). Ja sam Ajrlend (Irska), dakle to je drugo ime zemlje jer smo želeli da ostanemo dosledni", nasmejala se.

A onda volim i glumicu Holand Tejlor. Oduvek sam volela to ime, otkako sam bila mlada, jednostavno sam mislila da je to tako otmeno, lepo ime, pa idemo s Holand", rekla je pre nekoliko meseci.

Kurir.rs

Bonus video:

03:11

PORODILA SAM SE ZA 20 MINUTA! Mirka Vasiljević opisala kako je protekao porođaj i otkrila zašto je ćerkici dala ime ANIKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track