"NISAM NA POTERNICI, TO JE PREVARA!" Miloš Biković ponovo upleten u AFERU: Glumac se hitno oglasio, poručio je SAMO OVO (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

ŠOK

"NISAM NA POTERNICI, TO JE PREVARA!" Miloš Biković ponovo upleten u AFERU: Glumac se hitno oglasio, poručio je SAMO OVO (FOTO)

Pop kultura -

Miloš Biković ovih dana našao se u neprijatnoj situaciji kada se na društvenim mrežama pojavila navodna informacija da je za njim izdata poternica!

Ovu lažnu vest pratila je i fotografija na kojoj je Miloš s lisicama na rukama, dok ga iza leđa drže pripadnici interventne jedinice.

Miloš Biković
foto: Printscreen/Instagram/bikovic

- Hitno! Poternica za Milošem Bikovićem - pisalo je na ovoj vesti.

Ova neslana šala došla je i do samog glumca, koji je bio prinuđen da reaguje na ovu lažnu informaciju, pa je na svom Tviter nalogu obavestio svoje pratioce da je u pitanju prevara.

Miloš Biković
foto: Printscreen

- Ne nasedajte. Prevara. Još jedna laž koja se plasira. Budite oprezni i upozorite druge - naveo je Biković.

Podsetimo, Miloš se i nedavno našao u središtu velike afere. U medijima se pojavila vest da je bivši robijaš i rijaliti učesnik Kristijan Golubović snimao spot za novu pesmu hip-hop grupe Crni Cerak u učionici jedne beogradske osnovne škole, a da je sve urađeno na molbu glumice Srne Lango i u ime produkcijske kuće kojom rukovodi upravo Biković.

Miloš Biković, Kristijan Golubović
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

- Niti Srna Lango radi za našu produkciju, niti je na bilo koji način predstavlja, niti naša produkcija radi na ovom spotu. Ovo je potpuna besmislica. Na svakih sedam dana sam deo neke afere... Kome smetam, Slavice? - napisao je Miloš tada na svom Tviter nalogu.

Kurir.rs/A. Panić

Bonus video:

00:15

Miloš Biković sa devojkom na premijeri filma Izazov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track