OSKAROVKA SVOJOM TOALETOM ZASENILA SVE LEPOTICE, A ONDA SVOJOM OBUĆOM ŠOKIRALA: Ceo Kan nije mogao da veruje šta nosi NA NOGAMA
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

OPET IZNENADILA

OSKAROVKA SVOJOM TOALETOM ZASENILA SVE LEPOTICE, A ONDA SVOJOM OBUĆOM ŠOKIRALA: Ceo Kan nije mogao da veruje šta nosi NA NOGAMA

Pop kultura -

Oskarovka Dženifer Lorens došla je na premijeru filma rediteljke Žistin Trijet u raskošnoj tolaeti sa širokom suknjom A kroja, nalik haljinama iz zlatnog doba Holivuda. U tom duhu je i dugačka marama koju je nosila ova glumica. Jednostavnija frizura je "ublažila" stajling koji bi sa drugačije stilizovanom kosom bio čak i pompezan, a neobična ogrlica je finalni korak sjajne ideje njenih stilista koji su zamisao uspešno sproveli u delo.

Dženiferer Lorens
foto: Valery HACHE / AFP / Profimedia

Haljina na Dženifer Lorens na crvenom tepihu 76. Kanskog filmskog festivala je definitivno dokaz da je modno glamur vanvremenski, a da provokativne haljine i te kako imaju konkurenciju u ovakvim toaletama.

Dženifer je tolaetu iskombinovala sa japankama, što je prilično neočekivani izbor obuće. Imajući u vidu to da je ona više puta padala na crvenom tepihu, možda je ovim želela da spreči sličnu nezgodu, a umalo što nije doživela takav peh i u Kanu.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

02:41

NOVA SRPSKA SERIJA U INOSTRANSTVU! Zlatni dečko ima šansu da bude predstavljen CELOM SVETU (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track