NE VIDI NIJEDAN DOBAR RAZLOG DA OPERE SVOJU PIDŽAMU: "Radim to samo u slučaju da mi ostanu mrlje od ponoćne UŽINE"! (VIDEO)
Foto: Profimedia

SVI SMATRAJU DA JE ALJKAVO TO ŠTO RADI

NE VIDI NIJEDAN DOBAR RAZLOG DA OPERE SVOJU PIDŽAMU: "Radim to samo u slučaju da mi ostanu mrlje od ponoćne UŽINE"! (VIDEO)

Žena -

Verovatno ste mislili da svi peru svoju odeću. No, tiktokerka Heli je otišla ispod tog standarda higijene te je priznala da ne pere svoju pidžamu i da ne vidi "niti jedan dobar razlog" za to, piše Your Tango.

Heli je nedavno podelila video na TikToku koji je uskoro postao viralan te je pregledan više od 1,5 miiona puta, a u njemu je otkrila šokantnu informaciju da ne pere svoju pidžamu.

Ona je u videu pod naslovom "Šalite se?" pitala "Čekaj, peru li se pidžame zaista?".

"Videla sam devojku kako kaže da je svoju stavila ispod jastuka te da je nosi dva do tri dana zaredom, a ja sam pomislila 'Dva do tri?'", kazala je Heli.

"Nosim dve iste pidžame za spavanje svake večeri (toplu i laganu, naravno) i perem ih samo u slučaju mrlje od ponoćne užine", otkrila je.

"Ne vežbam u snu. Ta odeća nije izložena prljavštini? Doslovno, dajte mi jedan dobar razlog za pranje pidžame, ne shvatam", istakla je Heli.

Njeni pratioci ostali su šokirani nakon njenog priznanja da ne pere pidžamu.

"Molim vas, recite nam perete li svoju pidžamu i koliko često? Tako sam znatiželjna", "Dva do tri dana je u redu, čak i do nedelju dana ponekad, ali nikad? Nikada je ne pereš? Ikad?", samo su neki od njihovih komentara.

Nauka kaže da bi svoju odeću trebalo da perete barem jednom nedeljno. "Bakterije se mogu u velikoj meri nakupiti u vašoj pidžami. Masne naslage na vašoj koži često su pune bakterija koje se zatim prenose na vašu odeću za spavanje. To može uzrokovati infekcije posekotinama, akne ili čak cistitis", opomenuli su u Housekeeping Magazineu.

Kurir.rs

Bonus video:

02:09

ZABORAVITE KRPE I NOVINE, OVAJ PROZOR SE PERE SAM! Izum koji će oduševiti svaku domaćicu! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track