"DAO MI JE TABLETE, PROBUDILA SAM SE GOLA NA NJEGOVOM KREVETU I U BOLOVIMA": Slavna pevačica optužila producenta za ZLOSTAVLJANJE
Foto: Profimedia

TEŠKE OPTUŽBE

"DAO MI JE TABLETE, PROBUDILA SAM SE GOLA NA NJEGOVOM KREVETU I U BOLOVIMA": Slavna pevačica optužila producenta za ZLOSTAVLJANJE

Pop kultura -

Pevačicu Kešu već godinama nismo u prilici da vidimo u javnosti.

Veliku pažnju izazvala je pre osam godina, kada je iznela niz teških optužbi na račun svog producenta Lukasa „Dr Luka“ Gotvalda iz diskografske kuće Sony.

Naime, ona je Gotvalda optužila za silovanje i rekla da ju je prvi put zlostavljao kada je imala 18 godina.

Kako je tvrdila, on joj je davao alkohol i bez njenog znanja je drogirao tabletama, nakon čega se budila gola u njegovom krevetu, ne sećajući se šta se dogodilo.

„Uzela je tablete i probudila se sledećeg poslepodneva gola u njegovom krevetu. Bila je u bolovima i nije se sećala šta se desilo. Istog trenutka je nazvala svoju majku i rekla joj da ju je Luk silovao i zamolila je da je odveze u bolnicu. Kasnije je saznala da su tablete bile neka varijante GHB-a koji je poznat i pod imenom droga za silovanje“, pisalo je u tužbi koju je podnela, preneli su svetski mediji.

Iako je producent ovo negirao, Keša je nastavila da iznosi optužbe na njegov račun, tvrdeći da je silovao i pevačicu Keti Peri.

Keti Peri
foto: Profimedia

Keti ove navode nije želela da komentariše, ali je prekinula saradnju sa Gotvaldom, što je mnogima bio dovoljan dokaz da je među njima zaista bilo problema.

„Ponudili su mi slobodu ako ću lagati. Morala bih javno da se izvinim i kažem da nikad nisam bila silovana. To se događa iza zatvorenih vrata. Neću povući ono što je istina. Radije bih da mi istina uništi karijeru, nego da ikad više lažem za čudovište“, rekla je Keša tada.

Keša
foto: Profimedia

Ipak, pevačica nije uspela da dobije producenta na sudu, a on je nju tužio zbog gubitka novca, jer je prekinula snimanje svog trećeg albuma, koji je Dr Luk producirao, i otkazala koncerte.

Dr Luk je, inače, stvorio neke od najvećih svetskih hitova kao što su „Right Round“, „I Kissed A Girl“, „Wrecking Ball“ i druge.

(Kurir.rs/Nova.rs)

Bonus video:

04:17

ŽESTOKA RASPRAVA U STUDIJU UŽIVO: DROGA ZA SILOVANJE koja je sipana devojkama u piće je ŠUPLJA priča?! EVO ŠTA SE NE SLAŽE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track