I KRALJEVSKI PAR JE KAO SAV OBIČAN SVET: Ono što je Vilijam uradio Kejt u javnosti svaka žena je BAR JEDNOM doživela! HIT SNIMAK
Foto: The Telegraph-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

VIRALNO

I KRALJEVSKI PAR JE KAO SAV OBIČAN SVET: Ono što je Vilijam uradio Kejt u javnosti svaka žena je BAR JEDNOM doživela! HIT SNIMAK

Pop kultura -

Britanski princ Vilijam i princeza Kejt Midlton bili su zvanice raskošnog venčanja jordanskog prestolonaslednika Huseina i njegove neveste, arhitektice Radžve Alseif, a na kojem su pokazali da su i oni baš poput većine bračnih parova.

Kamere su 40-godišnjeg Vilijama i 41-godišnju Kejt uhvatile kada su pozdravljali mladence, a na snimku se vidi kako princeza živahno čavrlja s mladeom, dok je Vilijam rečima, odnosno tipčnim britanskim izrazom "chop chop" i gestom rukom požuruje i poručuje da skrati priču. Međutim, njegova supruga se nije dala omesti, nije ni registrovala njegovu laganu nervozu, već je lepoj Radžve davala komplimente na račun izgleda.

Vilijam i kejt pridružili su se mnoštvu stranih zvanica na jordanskom venčanju, čija je ceremonija održana u palati Zahran, gde su se venčali i prinčev otac, kralj Abdulah II i njegov deda, pokojni kralj Husein.

Njihov dolazak nije bio najavljen unapred, a potvrdili su ga jordanski državni mediji. Među zvanicama su bili i prva dama SAD, Džil Bajden i nekoliko članova kraljevskih porodica iz celog sveta, uključujući kralja i kraljicu Holandije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track