ŠOK IZJAVA NAŠEG GLUMCA: Pored mene su prolazili kokain i heroin, ali nisam pao pod uticaj lošeg društva! Milan pomenuo i DEDU
Foto: Printscreen

iskren

ŠOK IZJAVA NAŠEG GLUMCA: Pored mene su prolazili kokain i heroin, ali nisam pao pod uticaj lošeg društva! Milan pomenuo i DEDU

Pop kultura -

Glumac Milan Vasić je gostovao u jednom emisiji tokom vikenda gde je pričao o svojoj karijeri, ali i o raznim socio-društvenim uticajima.

Milan Vasić je rekao da se u životu našao u okruženju u kom je bila droga, ali je nikada nije probao.

Milan Vasić
foto: Printscreen

Popularni glumac komentarisao je tragične situacije koje su nedavno zadesile našu zemlju.

Pošto se govorilo i o tome da i filmovi i serije u kojima ima nasilja, mogu da utiču na ponašanje deteta, Milan je rekao sledeće.

Milan Vasić
foto: Printscreen

- Mislim da sve može nekako da utiče na dete, ali najveći problem je da njima danas nedostaje kućno vaspitanje. Majke i očevi ne posvećuju dovoljno pažnje detetu. Do 13. godine njima se mora ozbiljno posvetiti, a to je danas retkost. Sećam se kakva je situacija bila kada sam ja bio mali. Puška mog dede je stajala na vidljivom mestu i nikome nije padalo na pamet da je neko dira, jer smo naučeni od malena kako se treba ponašati - rekao je Vasić u emisiji ''Premijera vikend specijal" na televiziji Pink.

Milan je objasnio i da on nikada nije pao pod uticaj lošeg društva:

- Pored mene su prolazili kokain i heroin i svašta nešto još, ali ja sam svemu odoleo. Deca se moraju naučiti tome, i to je jedino rešenje.

(Kurir.rs/Pink)

Bonus video:

00:33

NEPRIMERENO SAM MORAO DA UPOZORIM NASILNIKE KAKO BI SE SMIRLI! Glumac otvorio dušu: Ta grupa se preselila iz Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track