STIGLO JE SINDIKALNO PROLEĆE: Nakon 13 godina izašao je NOVI ALBUM najpoznatije hip hip grupe BEOGRADSKI SINDIKAT sa 23 nove pesme
Foto: Promo

ne propustite

STIGLO JE SINDIKALNO PROLEĆE: Nakon 13 godina izašao je NOVI ALBUM najpoznatije hip hip grupe BEOGRADSKI SINDIKAT sa 23 nove pesme

Pop kultura -

Grupa Beogradski sindikat objavila je novi album, nakon trinaestogodišnje pauze pod nazivom "Sindikalno proleće".

Ljubitelji britkih tekstova i zvuka imaće priliku da uživaju u 23 novih pesama, koje su svojim radom uveličali Pavlina Radovanović, Nikola Rokvić, Aleksandra Goncić, Vladimir Nišević i Gramophonedzie.

Beogradski Sindikat
foto: Nenad Kostić

- Sa velikim nestrpljenjem smo očekivali izlazak ovog albuma. Presrećni smo što smo posle 13 godina konačno seli i uradili jednu ovako kompleksnu muzičku celinu. Bilo je lepo raditi i singlove, ali album je ipak album. Mislim da će publici biti zanimljivo da čuje dobre stare sindikalne poruke upakovane u novo muzičko ruho a da će biti zadovoljni i poštovaoci starog BS zvuka. Album je toliko šarenolik i pozitivan da će svako u njemu moći da nađe nešto za sebe. Spremite se, "Sindikalno proleće" na vaše rame sleće!" - izjavio je član benda Feđa Dimović.

Beogradski Sindikat
foto: Promo

Kultna grupa nedavno je održala koncert u Nišu, gde je proslavila 24 godine postojanja, a kao rođendanski poklon publici objavila je pesmu "Čekam sreću", čiji su kadrovi prepoznatljivi svakom Nišliji.

Za produkciju albuma su bili zaduženi Nebojša Obradović - DJ Silent i Vuk Aleksić.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:56

Beogradski sindikat izjava pred koncert

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track