ANĐELKA PRPIĆ POKAZALA SVOJU FIGURU TRI NEDELJE NAKON POROĐAJA: Glumica fotkom iz lifta ZAPALILA Instagram, svima PALE VILICE
Foto: Printscreen Instagram

FOTO

ANĐELKA PRPIĆ POKAZALA SVOJU FIGURU TRI NEDELJE NAKON POROĐAJA: Glumica fotkom iz lifta ZAPALILA Instagram, svima PALE VILICE

Pop kultura -

Glumica Anđelka Prpić porodila se pre manje od mesec dana i na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Čarna.

Anđelka se tada oglasila na društvenoj mreži Instagram, pa pokazala kako izgleda tri nedelje nakon porođaja, a mnogi su primetili da blista od sreće.

Naime, lepa glumica pozirala je u liftu, dok je na sebi imala damski komplet u sivoj nijansi, koji je istakao njenu figuru. Obzirom da smo glumicu navikli da vidimo sa puštenom kosom, sada je usledila mala promena, jer se sada odlučila da je podigne, a stavila je i naočare za sunce i svi su primetili da neverovatno blista, pa su usledili komentari:

Anđelka Prpić
foto: Printskrin Instagram

"Anđelka, prava si dama", "Super izgledaš", "Sijaš, vidi se da ti prija uloga majke", "Žena blista, svaka čast", "Anđelka, da li si to ti, predivno izgledaš" - bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Anđelka o drugom stanju nije govorila u javnosti, ali je na društvenim mrežama neretko delila fotografije i pokazivala kako uživa u trudnoći.

Anđelka Prpić
foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

Prpićka je svojoj naslednici dala ime Čarna, po ulozi u seriji "Žene sa Dedinja" koja ju je i proslavila. Glumica je i ranije isticala koliko joj je baš ta uloga promenila život, te da vreme deli pre i posle nje.

Anđelka je svom izabraniku Marku podarila prvo dete, dok ona iz prethodnog braka sa Dariom Prpićem ima sina.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

01:17

RODITELJI SU PRAVILI KARIJERE, DETE NE ZNA ŠTA JE LJUBAV! Stručnjaci nemaju dilemu: On je izašao iz porodice i počinio ubistvo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track