KEJT MIDLTON PRIŠLA MUŽU I POVUKLA BEZOBRAZAN POTEZ: Princeza od Velsa uradila nešto NEZAMISLIVO pred svima, svi ZINULI! (VIDEO)
Foto: The Telegraph-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

POKAZALA SVOJU VRAGOLASTU STRANU

KEJT MIDLTON PRIŠLA MUŽU I POVUKLA BEZOBRAZAN POTEZ: Princeza od Velsa uradila nešto NEZAMISLIVO pred svima, svi ZINULI! (VIDEO)

Pop kultura -

Kejt Mildton ranije je strogo sledila protokol, a sada čini potpuno suprotno. Promenila se princeza od Velsa, pa njeni ovakvi potezi su i dalje iznenađenje. Princeza od Velsa je danas na Royal Ascot pokazala ležerniju stranu svoje ličnosti. U jednom momentu priošla je suprugu princu Vilijamu i uradila nešto što mnogi nisu očekivali.

Princeza od Velsa Kejt Mildton sjajno se provela završnog dana Royal Ascot događaja. Zabeleženo je kako sa vojvotkinjom od Edinburga slavi pobedu svog tima, a i kako uživa u razgovoru sa slvnom glumicom Džudi Denč.

Primećeno je i kako Kejt prilazi Vilijamu i "udara" ga po zadnjici. "Pokazala je svoju zavodljivu stranu", komentarišu neki. Potez kao potez nije nimalo čudan, ali jeste iskorak od protokola koji se nameće članovima dvora. Poznato je da se princeza i princ od Velsa ranije nisu ni držali za ruke u javnosti pa se i to u međuvremenu promenilo.

Kejt koja se ponašala u skladu sa svakim slovom protokola, vremenom je počela da se ponaša sve opuštenije i da kši određena pravila, vodeći pritom računa da ne ode predaleko.

Možda neke poteze vuče i spontano, a želja joj verovatno i da približi drugu stranu svoje ličnosti, daleko manje poznate javnosti.

Možda je uticaj na to imala i izjava Megan Markl koja je u ranijem interjuu skoro pa ironično pričala o uštogljenosti Kejt i Vilijama.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track