MUŠKARCI IONAKO MOGU SAMO TOLIKO: Džeki Kenedi bila u strastvenoj vezi sa glumcem, a ovako je opisala njegove VEŠTINE U KREVETU
Foto: AP 11 Avg 2016

nije bila impresionirana

MUŠKARCI IONAKO MOGU SAMO TOLIKO: Džeki Kenedi bila u strastvenoj vezi sa glumcem, a ovako je opisala njegove VEŠTINE U KREVETU

Pop kultura -

Čuveni glumac važio je za jednog od najatraktivnijih na svetskoj sceni, žene su ga obožavale, ali jednu nije uspeo da u potpunosti impresionira. Reč je o Džeki Onazis Kenedi. A o tome u novoj biografiji bivše prve Amerike "Džeki: javno, privatno i tajno" piše autor Rendi Taraboreli. Prema njegovim rečima, sredinom sedamdesetih desila se kratka romansa između Džeki i holivudske zvezde.

Voren Biti
foto: Profimedia

Glumac iz ove priče je Voren Biti. On i Džeki Kenedi zaljubili su se jedno u drugo dok je ona radila kao urednica knjiga pa je tražila poznata imena koja bi napisala memoare. Bivša prva dama SAD smatrala je da je Biti zanimljiv, sastajali su se nekoliko puta, a onda završili u njenom stanu na Petoj aveniji, gde je on prespavao.

Džeki Kenedi, Žaklina Kenedi
foto: Profimedia

Džeki Kenedi i Voren Biti zabavljali u se nekoliko meseci, a ona se zatim poverila najbližima da je on previše zaokupiran sobom. Kada ju je jedna osoba u koju je imala poverenja pitala kakav je glumac u krevetu, ona je odgovorila: "Oh, dobar je. Muškarci ionako mogu samo toliko (ne može se previše očekivati od njih)".

Kako piše u knjizi, Voren Biti bio je "fokusiran na karijeru i filmove. Jedin oje želeo da razgovara sa rediteljima ii producentima, a ona se jednostavno nije bavila time".

Voren Biti
foto: Profimedia

Džeki Kenedi koja je umrla 1994. dobila je dvoje dece sa bivšim američkim predsednikom Džonom F. Kenedijem, Kerolajn i Džona F. Kenedija mlađeg. Za Kenedija koji je ubijen 1963. udala je 1953. a 1968. sklopila je brak sa grčkim milijarderom Aristotelom Onazisom, koji je preminuo 1975. godine.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

02:50

KENEDI NEMA ŠANSE PROTIV BAJDENA! Đukić smatra da je antivakser najslabiji izazivač: ČAK NI FAMILIJA NIJE UZ NJEGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track