ZBOG OVIH GOLIŠAVIH DAMA LETO JE VRELIJE: Od pogleda na njih muškarcima se UBRZAVA PULS, a ljudima na plaži PADAJU VILICE
Foto: EPA Jimmy Morris, AP Richard Shotwell, AP Evan Agostini, EPA Sebastien Nogier

prelepe su

ZBOG OVIH GOLIŠAVIH DAMA LETO JE VRELIJE: Od pogleda na njih muškarcima se UBRZAVA PULS, a ljudima na plaži PADAJU VILICE

Pop kultura -

Čini se da će letnja sezona 2023 biti drastično vrelija nego sve prethodne. Mnoge slavne dame već su se počastile uživanjem u jahtama, plažama i minijaturnim bikinijima i seksi kupaćim kostimima, a nisu se libile da svoja tela pokažu i javno.

Pet najvrelijih dama na svetu svakako su već pokazale kako izgledaju u vrelim kupaćim kostimima, a sam pogled na njih značajno diže temperaturu. Evo kako one izgledaju.

Sofija Vergara

Glumica Sofija Vergara pre nekoliko dana izazvala je pravu pometnju na internetu kada je pokazala kako izgleda u minijaturnom kupaćem kostimu. Vrela Kolumbijka je u prvi plan stavila svoju zadnjicu u crnom tanga bikiniju, a u opisu slike napisala je samo:

- Moja stvar je leto.

Kim Kardašijan

Sestre Kardašijan tradicionalno važe za najzgodnije dame na svetu, a ni ove godine slavna Kim nije propustila priliku da pokaže kako joj stoji bikini. Ona se pohvalila vrelim telom u minijaturnom roze bikiniju koji je otkrivao njene izvajane trbušnjake i laskao njenoj figuri.

Ešli Grejem

Najpoznatije plus sajz manekenka, Ešli Grejem, ove godine ponela je laskavu titulu najzgodnije žene na svetu. Ona godinama promoviše prirodan izgled i ljubav prema svom telu kakvog god da je oblika. Ipak, posebnu pažnju je privukla je seksi jednodelnim crnim kipaćim kostimom koji savršeno ističe njene bujne grudi i figuru peščanog sata, a koji je obogatila skupim nakitom i opuštenom letnjom punđom. I činjenica je da je zaista izgledala fantastično uprkos višku kilograma.

Dženifer Lopez

Džej Lo sada je već postigla status seksi ikone, a iz godine u godinu ona šokira ceo svet neverovatnim telom, na kom bi joj pozavidele i mnoge drastično mlađe devojke. Čini se da je ona ove godine jedva dočekala lepo vreme i kupaće kostime, te je na Instagramu objavila sliku u žutom jednodelnom kupaćem koji savršeno ističe njeno zategnuto telo, a u opisu slike je napisala samo:

- Leto je napokon tu.

Irina Šajk

Najpopularnija manekenka na svetu Irina Šajk tokom cele godine otkriva svoje telo u različitim stajlinzima, ali ona standardno postavlja modna pravila, te se to ne razlikuje preterano ni u slučaju bikinija. Ona je letnju sezonu otvorila u crnom bikiniju sa tračicama preko stomaka i time dodatno istakla svoju seksualnost.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:06

Da li postoji manji bikini? Eleonora Miljković se svukla, grudi samo što ne ispadnu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track