NIJE SE STIDEO DA NOSI HALJINE, UČILA SAM GA DA GLUMI ŽENU! Lidija Vukičević progovorila o Milanu Gutoviću: Umeo je da koketira!
Foto: Printscreen Youtube

ovaj film su svi zaboravili

NIJE SE STIDEO DA NOSI HALJINE, UČILA SAM GA DA GLUMI ŽENU! Lidija Vukičević progovorila o Milanu Gutoviću: Umeo je da koketira!

Pop kultura -

Lidija Vukićević učila je Laneta Gutovića da glumi ženu u filmu "Špijun na štiklama" reditelja Milana Jelića.

Lane Gutović, Lidija Vukićević
foto: Printscreen Youtube

Gledaoci se već 35 godina smeju scenama u kojima legendarni Lane Gutović igra muškarca prerušenog u ženu. Lidija kaže da ima samo lepe uspomene sa snimanja ove komedije, a posebno drage su joj zajedničke scene sa Narcisom Zec, koju je igrao Lane.

- On je bio savršen za tu ulogu! Znao je da koketira i uopšte se nije stideo da nosi haljine i ženske cipele i da se šminka! Sećam se da smo mu Mira Furlan i ja pomagale u odabiru odevnih kombinacija i on je prihvatao sve sugestije. Šminku su mu radili ljudi koji su se time profesionalno bavili, a nas dve smo mu pomagale oko garderobe i učile smo ga kako da hoda u štiklama - priča Lidija za Informer i dodaje da je sa Lanetom bilo pravo uživanje sarađivati:

- Bilo nam je divno na snimanju! Lane je, kao i uvek, bio fantastičan i činio je sve da nam ulepša svaki dan na setu. Bio je duhovit, šalio se i na tuđ i na svoj račun, sve nas je zasmejavao!

1 / 5 Foto: Printscreen Youtube

Čuvena Violeta Popadić iz serije "Bolji život" ništa manje lepe reči nema ni za Milenu Dravić, koja je u filmu glumila direktorku diskografske kuće Livadinku Kukurić, ali i za Evu Ras, koja je igrala čistačicu.

- S Milenom nisam imala zajedničkih scena, ali smo se družile u šminkernici. Evu Ras sam baš tada upoznala. Imam samo reči hvale za sve te ljude, mnogo mi je drago što sam imala priliku da sarađujem sa njima - kaže glumica.

Glavne uloge u filmu "Špijun na štiklama" igrali su Milena Dravić, Lane Gutović, Mira Furlan, Milan Štrljić, Boris Dvornik, Velimir Bata Živojinović, a kao specijalni gosti pojavili su se Zorica Brunclik, Mira Kosovka i Boris Novković.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

05:32

PRISUSTVOVAĆEMO STVARANJU ISTORIJE! Miloš Biković otkrio za Kurir šta nam donosi prvi film sniman u KOSMOSU - IZAZOV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track