TURISTA OTIŠAO IZ LAS VEGASA BOGATIJI ZA VIŠE OD MILION DOLARA: Okušao sreću NA AERODROMU, pa se desilo ČUDO! Kamera sve snimila
Foto: Printscreen Twitter

KAD TE HOĆE - HOĆE TE

TURISTA OTIŠAO IZ LAS VEGASA BOGATIJI ZA VIŠE OD MILION DOLARA: Okušao sreću NA AERODROMU, pa se desilo ČUDO! Kamera sve snimila

Zanimljivosti -

Jedan turista je prolazeći kroz aerodrom u Las Vegasu postao bogatiji za više od milion dolara.

Međunarodni aerodrom "Hari Rid" potvrdio je da je "jedan srećnik" osvojio 1,3 miliona dolara dok je na terminalu 1 igrao igru "Točak sreće".

Scenu džekpota je snimila kamera, a video je na Tviteru podelio korisnik Derek Nikoleto.

"Neko je upravo osvojio džekpot od 1,3 miliona na automatu na aerodromu", atoji u opisu snimka, prenosi "People".

Ime srećnog turiste zasad nije poznato, kao ni to odakle dolazi.

Na zvaničnim Fejsbuk i Instagram stranicama pomenutog aerodroma osvanula je i čestitka srećnom turisti, a u opisu objave stoji:

"Jedan od načina da završite odmor - kao milioner."

Inače, slot mašine na međunarodnom aerodromu "Hari Rid" ostvarile su više od milijardu dolara prihoda u poslednjih 36 godina.

U proseku, mašine na aerodromu su generisale 39,8 miliona dolara bruto prihoda godišnje, navodi kompanija koja drži slot mašine u saopštenju za javnost. Od tih sredstava, aerodrom je godišnje dobijao 34,4 miliona dolara godišnje.

Skot Kičlajn, pomoćnik direktora za poslovanje na međunarodnom aerodromu "Hari Rid", izjavio je da prihodi koji nisu potekli od avijacije "pomažu da se smanje naši troškovi za avio-prevoznike", dok s druge strane putnicima nude jedinstveno iskustvo.

Međunarodni aerodromi "Hari Rid" i "Reno-Taho" su jedina dva aerodroma u Sjedinjenim Američkim Državama sa automatima za kockanje dostupnim za putnike.

- Slotovi na aerodromu su pogodnost koju putnici u velikoj meri uživaju i koju očekivali. Slotovi na aerodromu iskustvo su koje pruža samo Vegas. Mnogi uživaju u tome da pokušaju da ostvare još jedan džek pot pri povratku kući - dodaje Čičlajn.

(Kurir.rs/ People)

Bonus video:

02:59

VIKI MILJKOVIĆ O PUTOVANJIMA I TURNEJAMA! Raskoš u Majamiju, kuća na plaži sa bazenom, potom Las Vegas!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track