KONSTRAKTA ZASUKLA RUKAVE, PA KOSILA TRAVU: Umetnica pokazala da je UPRAVNICA ZGRADE za primer! Mnogi je ne bi prepoznali (FOTO)
Foto: Nenad Kostić

VREDNA

KONSTRAKTA ZASUKLA RUKAVE, PA KOSILA TRAVU: Umetnica pokazala da je UPRAVNICA ZGRADE za primer! Mnogi je ne bi prepoznali (FOTO)

Pop kultura -

Ana Đurić Konstrakta, prošlogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji, uzela je trimer u ruke i pokazala da iza scene i te kako ume da zasuče rukave kad je to potrebno.

Konstrakra, za koju je inače poznato i da je upravnica zgrade u kojoj živi s porodicom na Novom Beogradu, pokazala je na Instagramu da svoje dužnosti revnosno obavlja.

Ana Đurić Konstrakta
foto: Printscreen Instagram

Na njenom Instagram profilu osvanula je fotografija na kojoj vidimo šta radi u blizini zgrade. Ona se dohvatila trimera i kosila travu, pa je jedan momenat podelila sa pratiocima.

"Sa sve borosanama", napisala je kratko u opisu objave, a mnogi je zasigurno ne bi prepoznali u ovakvom izdanju.

Ona, podsetimo, ne krije da je deca, koja su sada tinejdžeri, ne slušaju kao ranije.

Konstrakta
foto: Printscreen YT

- Moja deca sada ulaze u period puberteta. Vreme će pokazati šta sam uradila sa mojim pristupom. Oduvek ih posmatram i tretiram sa poštovanjem, uvažavam sve njihove potrebe - kazala nam je Konstrakta nedavno, pa dodala:

- Što se tiče postavljanja granica, tu sam jako tanka. Uvek idem na to da su oni sposobni da razumeju kada sa njima sedneš i objasniš im zašto je nešto okej, a nešto ne.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

00:53

Konstrakta uručuje zastavu Luki na Ispraćaju u Liverpul

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track