FEDEREROVA MIRKA NA VIMBLDON DOŠLA U "BABINOJ" VENČANICI! Vidno smršala i pokazala liniju u neobičnoj kombinaciji: Izgleda odlično
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

FOTO

FEDEREROVA MIRKA NA VIMBLDON DOŠLA U "BABINOJ" VENČANICI! Vidno smršala i pokazala liniju u neobičnoj kombinaciji: Izgleda odlično

Pop kultura -

Prošle godine teniser Rodžer Federer stavio je tačku na svoju karijeru i penzionisao se, ali to nije razlog da ne bude i dalje aktivan u sportiskim dešavanjima. Kako se trenutno održava 136. Vimbldon po redu u Londonu, svoje prisustvo je upriličio i poznati Švajcarac.

Kratka ceremonija organizovana je u njegovu čast na Centralnom terenu i prisutni su ga pozdravili gromoglasnim aplauzom kada se pojavio u pratnji svoje supruge Mirke Federer. Rodžer se odlučio za bež letnje odelo i košulju na plavo-bele prugice, odišući elegancijom, a Mirka ga je u stopu pratila koja je ponela prilično nežnu modnu kombinaciju - belu haljinu sa prozirnim materijalom sačinjenim od cvetnih detalja.

Mirka Federer
foto: Peter van den Berg / Avalon / Profimedia

Mnogima je zaličila na venčanicu koju su upravo naše bake nosile. Dugačku haljinu sa minimalnim "Ve" izrezom i omanjim karnerićima oko vrata, Mirka je presekla zlatkastim kaišem. Ceo autfit upotpunila je skupocenim ručnim satom i zlatnom narukvicom. Kosu je vezala u jednostavan, visok rep, a opredelila se za veoma diskretnu šminku. Sasvim otmeno i prirodno u krajnjem slučaju!

Ono što se da primetiti jeste da je Mirka vidno stasala svoju liniju, s obzirom da je jedno vreme kuburila sa kilažom.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

01:38

DA LI BI BILO TOLIKO FRKE DA JE FEDERER OPSOVAO? Vuk Brajović direktno sa Vimbldona o Đokovićevom ispadu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track